Arena nr 29 (Ogrze królestwa)
Re: Arena nr 29 (Ogrze królestwa)
Ja szukam inspiracji.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
Ja, ale nie sam, gdyż chcę też wystąpić.Chomikozo pisze:Tak w ogóle to mamy jakiś chętnych na stanowisko prowadzącego ?
"Spam jest sztuką, której nikt nie potrafi zrozumieć" - Anyix
"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein
"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt
"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein
"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt
-
- Masakrator
Mówiłem, iż w wakacje prowadzić areny ni wuja. To po prostu nie może się udać.
Właściwie postać mam gotową. Tylko sobie dla fanu do tego opowiadanko piszę. No to ktoś się podejmie?
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
Zasady są bardzo proste. Ludzie zgłaszają postacie a organizator opisuje jak one się ze sobą biją.Gniewko pisze:Jak mi ktoś ładnie nakreśli zasady, to chętnie poprowadzę.
Prowadzący wymyśla sobie zasady na jakich będą toczyć się pojedynki oraz zasady tworzenia postaci (fluffowe opisy, specjalne zdolności, bronie, itd).
Mechanika walki jest tajemnicą dla uczestników. Otrzymują oni jedynie słowno-muzyczny, epicki opis pojedynku
Przeczytaj "regulaminy" innych Aren, szczególnie tych pierwszych gdzie to wszystko się wykluwało.
pozdrawiam
A.
W zasadzie te spisy umiejek i ekwipunku można powielić, tylko wymyślić o nich zasady, ew. dodać wierzchowce, magów... Ale to trza być pewnym, czy się z tym poradzi. Ja nie byłem i musieli za mnie kończyć, bo to wbrew pozorom pożera duuużo czasu
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Jak nikt nie zgłosi się do poniedziałku to sam ją poprowadzę. Taka piękna tradycja nie może umrzeć.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Czy byłbym aż tak tragicznym Mistrzem, że moja groźba odniosła natychmiastowy skutek?