Na tubach jest niejaki ObsessionOctopus, który sukcesywnie dorabia całkiem niezłe polskie napisy. Aż chyba użyję ich do zarażenia swojej dziewczyny, dla której oryginał jest trochę za trudny do wyłapaniaOrris pisze:lol, a już myślałem, że faza rekrutacji się zakończyła.
WELCOME TO THE HERD!
Pony Thread (OMG PONIES)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Pony Thread (OMG PONIES)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
"In the 41st Millenium, there is only friendship."Vallarr pisze:Nie wiem czy bylo...
https://www.youtube.com/watch?v=FnBaDMz ... ideo_title
... ale absokurwalutnie genialne ;D
padłem.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
- Infernal Puppet
- Masakrator
Aldean - prawda, ale to :
Lepsze . Zresztą komentarze internautów nigdy nie zawodzą. Trafiłem kiedyś na wersję niemiecką openingu (tragiczną ), ale pierwszy komentarz pod filmem mi to zrekompensował :These are my Little ponies, And they shall know no fear.
Gas it !!!
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Kogoś to chyba zainspirowało - znalezione przed chwilą na necie :
Genialne, nie wiem czy nie wrzucić tego sobie do podpisu .They shall be my finest adepts, these ponies who give of themselves to me. Like clay I shall mould them, and in the furnace of love forge them. They will be hooves of iron and steely muscle. In kindness I clad them and with the mightiest smiles will they be armed. They will have laughter, honesty and generocity so that no foe can not love them. They are my bulwark against the hate. They are the Defenders of Humanity. They are my little ponies, and they shall know no fear.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
ja musialem sobie dodac do podpisu "In the 41st Millenium, there is only friendship."Szczur22 pisze:Zajęte Jest tak genialny że musiałem. I za długi, trza było skrócić...
no normalnie drugi raz mnie zlapala glupawka xD
"Our weapons cut through them like blade through air!"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
czy wg was bohater chaosu slanesha na pegazie (malowanie na fluttershy albo pinkie pie) by przeszło na turach jako gość na steedzie slanesha(chociarz chyba demonic steed by lepiej pasował?) Myślę też ew by pomalować bret lorda ujeżdżającego rainbow dash.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Jak rozmiary będzie trzymało to tak. Czekam na zdjęcia choćby i wyglądało bardzo przeraśnie
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Hah, to zależy, na co się trafi. Jest jeden rysownik (zapomniałem jego nicku, ale coś ze "sweet"), który na tyle dobrze rysuje, że jego prace są lubiane nawet wśród załogi autorów serialu. Ciężko to nazwać erotyką, gdy mówi się o kucykach, ale pod względem technicznym to te rysunki są świetne .