Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso-24.02.2011Konfrontacja,diorama,eld
Już po obronie mgr i ślubie, więc wreszcie miałam czas żeby coś zmalować. Na rozruch wybrałam taką babeczkę. Stanowi ona część dioramy. Generalnie będą na niej dwa modele, pierwsza babeczka z czarną zbroją, druga z białą, cała diorama będzie utrzymana w odcieniach szarości, tylko niektóre elementy będą kolorowe. Mam nadzieje, że w tym tygodniu starczy mi czasu żeby skończyć drugi model.
zajebisty klimacik!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- swieta_barbara
- habydysz
Gratulacje na nowej drodze!
Rakso tez sie juz obronil? Mozna zaczac go cisnac?
Rakso tez sie juz obronil? Mozna zaczac go cisnac?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Powrót w wielkim stylu. Niesamowicie wyszła Ci ta figurka , mam tylko nadzieję, że tamta druga będzie miała niebieski (ewentualnie zielony) miecz, by zachować kanon . Czekam na kolejny odcinek.
@Rakso: [/freedom] .
Gratuluję magisterki, pozdro .
@Rakso: [/freedom] .
Gratuluję magisterki, pozdro .
Gratulacje
A co do malowania- warto było tyle czekać, model i pomysł bardzo mi się podoba, jestem ciekaw, jak będzie wyglądała całość
A co do malowania- warto było tyle czekać, model i pomysł bardzo mi się podoba, jestem ciekaw, jak będzie wyglądała całość
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
Gratulacje.Ignis pisze:Już po obronie mgr i ślubie
Ambitny projekt, będzie wymagający ale cuś mi się wydaje że podołasz i będzie kolejna wyśmienita praca. Model który zaprezentowałaś zaostrzył mój apetyt na całość.Ignis pisze:Generalnie będą na niej dwa modele, pierwsza babeczka z czarną zbroją, druga z białą, cała diorama będzie utrzymana w odcieniach szarości, tylko niektóre elementy będą kolorowe.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
nie wiem czy dotarło na którykolwiek nr komunikatora więc ponownie, wszystkiego naj dla WasRakso_The_Slayer pisze:Dzięki wszystkim za życzenia na nowej drodze
Barbara, od przyszłego tygodnia możesz cisnąć, I'll be ready
Mam nadzieję, że też niedługo coś tu wrzucę
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.