Majestic pisze:Phil Kelly is author.
8 edycja ogrów
Moderator: Afro
Re: 8 edycja ogrów
No całkiem fajnie się zapowiada. Pytanie, skąd te plotki? Od kogoś znanego, czy jakiś random user wrzucił je na warseer'a/stronghold?
W tą jedną rzecz najbardziej ciężko jest mi uwierzyć:
W tą jedną rzecz najbardziej ciężko jest mi uwierzyć:
Przecież teraz nawet kartaczem z działa rzuca się na trafienie, a leadzi mieliby dostać 6 edycyjną zdolność?Leadbelchers auto-hit
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
co to znaczy giant base? A moje bull rhinoxy są na rydwanowej i się nie pomieszczą na mniejszej
Odnośnie małych rhinoksów.
Ostatnio rozkmniałem koncepcję w której za wierzchowce - tzn te małe rhinoksy - robią jaggery z DoCh .
Tyle że z racji nei posiadania figurki nie wiedziałem jak umocować na nim ogra
Chyba tylko poprzez rzeźbienie spodni i łatanie dziur greenstufem na podobieństwo siodła
Ostatnio rozkmniałem koncepcję w której za wierzchowce - tzn te małe rhinoksy - robią jaggery z DoCh .
Tyle że z racji nei posiadania figurki nie wiedziałem jak umocować na nim ogra
Chyba tylko poprzez rzeźbienie spodni i łatanie dziur greenstufem na podobieństwo siodła
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
i ci co mają duże rhinoxy zostaną w dupsku
Bo w 40k utrzymuje się trend coraz bardziej giętych dexów. Pomijam fakt że codexy autorstwa tego pana to gwałt na fluffie i klimacie .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
E nie jest tak źle, najbardziej szkoda mi tego talizmanu za 20 ptk dające go worda na 5+, i 2/3 imion. Reszta tego stuffu i tak była plewna. Ciekawi mnie jak zamierzają zrobić GW do Yeti
- White Lion
- Kretozord
właśnie sprawdzam legalność rozpiski kumplowi i mam pytanie?
co to jest "runa trzewii" ?
mam angielski podręcznik i za chiny nie potrafię tego znaleźć.
a kumpla mogę zapytać dopiero po weekendzie?
co to jest "runa trzewii" ?
mam angielski podręcznik i za chiny nie potrafię tego znaleźć.
a kumpla mogę zapytać dopiero po weekendzie?
OMG, właśnie zdałem sobie sprawę że robienie impactów zawsze robi dodatkowy problem przy imperium 0_o. Toż teraz nie będzie się dało bezpiecznie zaszarżować czołgu .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Ogre Stronghold donosi za Warseerem, że ostatnia strona nowego sierpniowego WD zapowiada ogry na wrzesień. Jeszcze parę dni i będzie się można przekonać na własne oczy.
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.