Matura 2011

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Re: Matura 2011

Post autor: Skavenblight »

Ja się wiele po studiach nie spodziewam i nie przeżywam rozczarowań. Może gdyby nie rodzice, to w ogóle bym rzuciła to w cholerę.

A zaradnym trzeba być niezależnie od posiadania papierka, bo same wielkie oczekiwania nic nikomu nie dają.

Baby sobie znajdźcie na studiach, to może być "układ" na dłużej, choć pewnie nie da wysokich zarobków ;)

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Choć zapewne będzie brzemienny w skutkach :mrgreen:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Skavenblight pisze:Baby sobie znajdźcie na studiach, to może być "układ" na dłużej, choć pewnie nie da wysokich zarobków ;)
Najlepiej szukać na psychologiach, socjologiach i innych pierdołach, bo tamtejsze dziewczyny idą na studia po to, żeby sobie męża szukać.
Ingen175 pisze:Te, Dalv a mieszkania nie szukasz?
Bo mam 3 kolegów, i szukamy 4 osoby do mieszkania. Kłopot w tym ,że chcieliśmy żeby 4 osoba była kobietą.
Nom, jedna kobieta na trzech facetów :wink: .
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Klafuti pisze: Najlepiej szukać na psychologiach, socjologiach i innych pierdołach, bo tamtejsze dziewczyny idą na studia po to, żeby sobie męża szukać.
Veto! Na tego typu studiach najłatwiej trafić na jakąś toksyczną zołzę. Ze swojej strony polecam pedagogikę przedszkolną. Trzech znajomych ma stamtąd dziewczyny i 100% udanych związków jak dotąd ;).
Ingen175 pisze:Te, Dalv a mieszkania nie szukasz?
Bo mam 3 kolegów, i szukamy 4 osoby do mieszkania. Kłopot w tym ,że chcieliśmy żeby 4 osoba była kobietą.
Sprzątaczka, kucharka czy ma zapraszać swoje koleżanki na imprezy? :lol2:
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Na filologiach jest w czym wybierać jeśli chodzi o kobiety ;)

Swoją drogą, serio są kierunki studiów, na których łatwiej o męża? :shock:

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Nie wiem, z pewnością prawdopodobieństwo rośnie wraz z ze zwiększającą się ilością studentów do studentek. Zatem patrz na informatykach i innych kierunkach technicznych, bo tam facetów zawsze jest więcej. Ale dla Ciebie to chyba już bez znaczenia i tak.
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
gerald_tarrant
Masakrator

Post autor: gerald_tarrant »

Majestic pisze:
Klafuti pisze: Najlepiej szukać na psychologiach, socjologiach i innych pierdołach, bo tamtejsze dziewczyny idą na studia po to, żeby sobie męża szukać.
Veto! Na tego typu studiach najłatwiej trafić na jakąś toksyczną zołzę. Ze swojej strony polecam pedagogikę przedszkolną. Trzech znajomych ma stamtąd dziewczyny i 100% udanych związków jak dotąd ;).
wygląda na to, że masz bardzo zdziecinniałych znajomych... :roll: :wink:

Awatar użytkownika
Dalv
Mudżahedin

Post autor: Dalv »

Ja polecam technika fryzjerskie itp. Lepiej tak niż po studiach szukać 8)
Zależy jakiego typu kobiety wolisz :D

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Dalv pisze:Ja polecam technika fryzjerskie itp. Lepiej tak niż po studiach szukać 8)
Tam to se możesz co najwyżej rodzynek szukać (brązowe i w efekcie pomarszczone), które tylko doją kasę.
Chyba, że chcesz zakładać zakład fryzjerski i potrzebujesz pracownic.
gerald_tarrant pisze:wygląda na to, że masz bardzo zdziecinniałych znajomych... :roll: :wink:
Albo znajomych-amatorów ciepłych klusek.
Obrazek
~Warren E. Buffett

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Oj tam, oj tam , miłe dziewczyny, odwalcie się od nich ;).
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

U nas panowie z informatyki mieli wf i codziennie rano od godziny 7.30 siedzieli na korytarzach oglądając nas jak krowy na targu. "Swoich" panów jak na lekarstwo: po jednym na rocznik :/
Ze swojej strony polecam pedagogikę przedszkolną. Trzech znajomych ma stamtąd dziewczyny i 100% udanych związków jak dotąd .
przyuczane do opieki nad dziećmi ugotują obiadek, posprzatają mieszkanko, przyniosą gazetę i kapcie, kupią model zabytkowego autka, upiorą skarpety i podadzą aspirynkę na kaca :mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

@ Klaufti&Majestic
Liczyliśmy na to ,że jako kobieta będzie łagodzić różne problemy (bo 4 facetów to może z tego być wojna kiedyś). Ogólnie uznaliśmy ,że 3+1 to będzie dobre. Ale chyba z tego nici.
A poza tym, jak słusznie Majestic zauważył - miałaby koleżanki ^^

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Wiesz skąd wziął się przesąd, że kobieta na statku przynosi pecha? Bo marynarze zaczynali się o nią kłócić co prowadziło do konfliktu na pokładzie. Więc mi nie gadaj, że łagodziłaby konflikty. Sprawnie to by działało, gdyby proporcje były równe.
Obrazek
~Warren E. Buffett

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Chyba ,ze nie byłbym nią zainteresowany.

ODPOWIEDZ