Osobiście uważam że jest troche go za mało, i ten assasyn, no ale jak robi tym wyniki to czekam na raport

Moderator: swieta_barbara
W dodatku dość słabe...Lidder pisze:bo są tylko 1.Kalesoner pisze:Jak na razie tylko 1 WE widzę.
Ten koles od smiesznej rozpy skavenów (Vedel) jest w sklazie Danii od lat, co roku skavenami. Rok temu wygrali ETC, a regularnie są na podium. Wierz mi typ ma łeb na karku.Denis pisze:zastanawiam się co za dragi niektórzy gracze biorą bo niektórych rozp nie da sie wymyślić będąć trzeźwym badź nie będąc na haju.
Być może da się tym wyniki robić ale jak niektórch rozp skavenśkich bym nawet nie wykminił ( ci gutter runerzy 2 x 15 sztuk to majątek pkt. 540 za dwa oddziały no nieźle, ciekawe czy robi tym dużo pkt)
Od kiedy krasnoludzki bsb może mieć tarczę?Thane Bsb & Shield (Rune of Resistance, rune of preservation, rune of stone, Master rune of challenge and rune of furnace,), 167
To samo imperialny...Captain Standard Bearer 75 Full Plates armor 8 Charmed Shield 5 // 88
Znalazłem w EURO FAQ-u...26. Can a BSB created according to the 6th Ed. armybook (Bretonia, Ogre Kingdoms, ...) carry magical shield?
A. Yes
Mam nadzieję, że to oni będą naszym targać po same kule a nie na odwrótRince pisze:Mam nadzieje, ze w tym roku potyracie ich po same kule.
Z reguły nie, aczkolwiek w wielu ośrodkach niestety wiele osób ten FAQ cytuje jako rules refferenceCzy ten faq u nas gdzieś obowiązuje, znaczy na jakimś turnieju?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Co do tych gutterów to wystarczy, że ściągniesz z czegoś 4 modele i raczej cała 15 popłynie od paniki.Cauliflower pisze:...