Wight Lord
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wight Lord
Moj Wight Lord, pomalowalem go w kolorach mietowa zielen - szary, tak jak maluje swoja armie. Kosci maja niebieskawy odcien, tak jak u reszty moich wightow. Podstawka jeszcze nie dokonczona.
Prosze o komentarze.
P.S. Zdjecia mi troszke nie wyszly.. (teraz rozumiem tych co mowia, ze "w realu figs wyglada lepiej"...)
Odnosze wrażenie jak by ten model był trochę zalany... farbą ma się rozumieć Ten twój miętowy zielnony jest bardzo fajny, tarcza bardzo mnie się widzi - tu gratulacje. Zdjęcia troche za ciemne. Jak by Ci się udało lepsze zrobić to super by było.
Bez przesady, z powodu jednej zalanej czaszeczki na klacie nie bede calego modelu od poczatku malowac. Farba nie byla grubo polozona, jak ogladam figurke, po prostu ta czaszka miala potwornie plytkie oczodoly i fakt, zalaly sie.
Śmieszny model w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Wygląda na to, że nieźle go tam zalewałeś potem ale liczy się efekt końcowy (jestem wrogiem wrogów drybushów i inków dobrze wykorzystanych). W porównaniu do Twojej poprzedniej figurki jest klasę lepszy.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
muzyk ale pierdoły wypisujesz...Tank - Muzyk Śmuzyk pisze:Badzo fajny, trzyma klimacik, ale! Jest jedno ale. Farba jest porażająco grubo nałożona, szczegółu są pozacieran, ogolnie psuje to cały overall oceny. Niestety figurka do przemalowania.
wertyg dopiero zaczynya...
może było by lepiej jak byś takie komentaze zostawił na ,,za pół roku"
mi się podoba
Fakt faktem farba jest grubo położona. Figurka wygląda jakby była w jakimś szlamie CO nie znaczy ze wygląda tragicznie, szczególnie jak na pierwsze prace Bardzo mi się podoba czacha na tarczy, niby nic a fajny efekt Broń Boże jej nie zmywaj, chciałbym teraz mieć moje pierwsze malunki A w zielonym powinno być ciut mniej bieli. Kiedyś tak malowałem Banshee. Powodzenia przy reszcie armii.
[edit: Troyan] spokój proszę
[edit: Troyan] spokój proszę
Calkiem ciekawy kolor uzyskales
ciekawie wybrales elementy - przyznam racje powyzszym wy;owiedziom za grubo farby
Tank/Muzyk (nie jest to jakakolwiek forma zaczepki)
2 sprzecznosci w 1 wypowiedzi
jakos tak bez sensu - lepiej juz nie komentowac
ciekawie wybrales elementy - przyznam racje powyzszym wy;owiedziom za grubo farby
Tank/Muzyk (nie jest to jakakolwiek forma zaczepki)
2 sprzecznosci w 1 wypowiedzi
jakos tak bez sensu - lepiej juz nie komentowac
-
- Chuck Norris
Ave
Ta czacha rządzi, a ogólnie figurka trzyma klimat pomimo że nałożyłeś trochę za dużo farby, bądź warstw
Ta czacha rządzi, a ogólnie figurka trzyma klimat pomimo że nałożyłeś trochę za dużo farby, bądź warstw
- Chaoschild
- Chuck Norris
Sam pomysl naprawde fajny. W klimacie "gloom". Niestety jak koledzy wspominali figurka zalana troche farba. Prosta rada to rozwadniaj farby.
Proba freehandu tez ciekawa.
pzdr
Proba freehandu tez ciekawa.
pzdr
- Krajkowski
- Chuck Norris
Na zdjęciu wygląda gorzej niż na żywo... a mogę zapewnić iż na stole prezentuje się świetnnie...