HE ETC 2011
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: HE ETC 2011
Eee, zawiodles mnie oczekiwalem czegos wiecej pozdro
Chodzilo mi bardziej o porownanie opcji z samym princem 1lvl death albo z malym magiem 2lvl death i bsb 1 lvl death w kontekscie innych armii, nie tylko Twojej rozpy
rozchodzi sie o to czy sensowniej jest miec te 10 ld i prica jeszcze ktory moze klepnac, czy lepiej zainwestowac w 3 czary z deatha(moze jeszcze sie cos ciekawego trafi,a w najgorszym wypadku mamy dwie snajperki pewne) i bsb blisko armii zawsze kiedy jest potrzebny, a nobl na koniku swoja droga
rozchodzi sie o to czy sensowniej jest miec te 10 ld i prica jeszcze ktory moze klepnac, czy lepiej zainwestowac w 3 czary z deatha(moze jeszcze sie cos ciekawego trafi,a w najgorszym wypadku mamy dwie snajperki pewne) i bsb blisko armii zawsze kiedy jest potrzebny, a nobl na koniku swoja droga
Na to już musisz sobie sam odpowiedzieć. Ja tam wolę opcję z princem, bo tańsza, ale 3 czary z deatha mogą się przydać. Jak Ci się to podoba, to graj na tym.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.