Galeria Adama (Cała moja armia VC, 350+ modeli)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Adama - up. wipek dioramki
Kilka fotek cykniętych przed przyklejaniem figsów. Trochę wyszły niewyraźnie bo po pierwsze nie mam dobrego światła teraz bo mi się lampka spierdzieliła a po drugie to moja dziewczyna zawsze robi zdjęcia, a nie pokażę jej wcześniej prezentu. Ostatecznie byłem zdany na siebie
Tu są trzy kolejne prezentowe podstawki, więcej fotek wraz z doklejonymi figsami będzie w okolicach piątku
Mam nadzieję że się podoba i miłego oglądania
Tu są trzy kolejne prezentowe podstawki, więcej fotek wraz z doklejonymi figsami będzie w okolicach piątku
Mam nadzieję że się podoba i miłego oglądania
a co to za kwiatuszek?
Matijjos: To jest jakieś zielsko które znalazłem przy plaży. Generalnie jak gdzieś jestem w plenerze to staram się patrzeć na fajne suche roślinki i je zbieram.
Rafał_Pękala: To jest taka posypka Heki (chyba) właśnie do robienia drzew i krzewów. Dostajesz takie kawałki jak są mniej więcej na drzewie tylko że sprasowane w kostkę, wyrywasz je z tej kostki i nadziewasz na druty od drzewa wcześniej posmarowane klejem.
Fotki w lepszym świetle (niestety nadal widać że zdjęć to ja nie umiem robić, ale dobre zdjęcia wszystkiego skończonego będą już w piątek)
Rafał_Pękala: To jest taka posypka Heki (chyba) właśnie do robienia drzew i krzewów. Dostajesz takie kawałki jak są mniej więcej na drzewie tylko że sprasowane w kostkę, wyrywasz je z tej kostki i nadziewasz na druty od drzewa wcześniej posmarowane klejem.
Fotki w lepszym świetle (niestety nadal widać że zdjęć to ja nie umiem robić, ale dobre zdjęcia wszystkiego skończonego będą już w piątek)
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Bardzo ładna dioramka, zdradzisz jak zrobiłeś tego kwiatka?
Nareszcie skończyłem wszystkie dioramki. Z założenia miały być super słodkie, ponieważ wszystkie są prezentami dla kobiet.
Muszę przyznać że malowanie figurek było robione już bardzo na szybko, ale mam nadzieję że nie jest to aż tak widoczne. Do tego nareszcie moja dziewczyna mogła zrobić im zdjęcia więc wreszcie wyglądają na fotkach tak jak powinny
Z tej jestem chyba najbardziej zadowolony
Tu nie wiem czy to takie oczywiste ale ta wielka dziura w podstawce to miała być królicza nora
I ostatnia, najprostsza diorama
Miłego oglądania i zapraszam do komentowania.
Muszę przyznać że malowanie figurek było robione już bardzo na szybko, ale mam nadzieję że nie jest to aż tak widoczne. Do tego nareszcie moja dziewczyna mogła zrobić im zdjęcia więc wreszcie wyglądają na fotkach tak jak powinny
Z tej jestem chyba najbardziej zadowolony
Tu nie wiem czy to takie oczywiste ale ta wielka dziura w podstawce to miała być królicza nora
I ostatnia, najprostsza diorama
Miłego oglądania i zapraszam do komentowania.
jak dla mnie, to w dziurze w jednej z dioram powinien siedzieć kret- też taki prosty jak inne figurki. Wdg mnie o wiele fajniej by to wyglądało, bo tak, to taka pusta jest trochę. Ale poza tym to bardzo fajnie
- Lady Mayer
- Wałkarz
- Kontakt:
albo żeby było z pazurem to jakieś komfortowe łóżko z gadżetami khem khem ...
Ostatnio dostałem paczkę z odlewami z MaxMini i radośnie zabrałem się za kolejną fazę konwertowania.
Łuki dla archerów
I zbroje też dla archerów
Hełmy dla WL
No i na koniec taki mały step by step tutorial robienia liści laurowych
1. Lepimy pasek z gs z zaokrąglonym końcem
2. Wygniatamy jakimś szpikulcem ząbki (zaczynając od czubka)
3. Potem po drugiej stronie dodajemy ząbki na przeciwko tych już zrobionych
4. Na koniec każdy ząbek wgniatamy lekko przy początku szpikulcem omijając samą gałązkę liścia
I voila!
Łuki dla archerów
I zbroje też dla archerów
Hełmy dla WL
No i na koniec taki mały step by step tutorial robienia liści laurowych
1. Lepimy pasek z gs z zaokrąglonym końcem
2. Wygniatamy jakimś szpikulcem ząbki (zaczynając od czubka)
3. Potem po drugiej stronie dodajemy ząbki na przeciwko tych już zrobionych
4. Na koniec każdy ząbek wgniatamy lekko przy początku szpikulcem omijając samą gałązkę liścia
I voila!