Środa. FiF. 1500 pkt.
Środa. FiF. 1500 pkt.
Tak jak w temacie.
Mam praktycznie cały dzień na grę. Mogę zagrać kilka bitew, o ile da rade.
Jestem dostępny od godziny 10.00.
Gram O&G.
Ktoś chętny?
Mam praktycznie cały dzień na grę. Mogę zagrać kilka bitew, o ile da rade.
Jestem dostępny od godziny 10.00.
Gram O&G.
Ktoś chętny?
.
Pingus chce potestować zdobywanie dodatkowych 1000pkt bez biegacza na najbliższym turnieju
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Możemy zacząć o 10.5zyCh4 pisze:No dobra. Zlepię rozpiskę na tyle i tyle. A nóż, ktoś będzie chciał zagrać :]. To o której Ci pasuje? 10:00? Ile bitew gramy?
P.S. Przyznaję sobie prawo do kilku minut spóźnienia, bo nie mieszkam tak blisko jak Ty :].
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=40245zyCh4 pisze: EDIT: Są jakieś limity do tej rozpiski?...
wpadnij
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
Ja tam mogę chyba po bitwie z szychą zagrać coś jeszcze.Artein pisze:w sumie to i ja bym sobie zagrał
muszę ćwiczyć moją koncepcję na armię, muszę dużo ćwiczyć
i ewentualnie lekko zmieniać....
1300 punktów jak na turniej na Narbutta
o której?
to nawet powinienem się wyspać w takim razie....
w każdym razie nastaw się na raczej niestandardową rozpiskę.... znaczy kiepską według ogółu....
ale ja nauczę się tym grać, zostanę mistrzem poke.... yyy czekaj to nie to.... zostanę hokage.... yyyy.... no w każdym razie nauczę się tym wygrywać
kiedyś....
w każdym razie nastaw się na raczej niestandardową rozpiskę.... znaczy kiepską według ogółu....
ale ja nauczę się tym grać, zostanę mistrzem poke.... yyy czekaj to nie to.... zostanę hokage.... yyyy.... no w każdym razie nauczę się tym wygrywać
kiedyś....
2h to tak jak się rozmawia, żartuje itd. Ostatnio grałem 2 razy na takie formaty i było właśnie tyle.5zyCh4 pisze:Też chętnie zagram. Hmmm... Sądzę, że ta bitwa zajmie nam maksymalnie 2h. Warto jednak wziąć pod uwagę przedłużenia .
EDIT: ja miałem zamiar wziąć turniejową (w mojej opinii mocną) rozpiskę, ale jak ktoś chce to doklimatycznie/osłabię.