na 5+ to już lepiej dać mu warda na 5+Malagor pisze:maKhumanor pisze:po co dawnstone jak nie ma SV
Beastlord
Moderator: Dibo
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Beastlord
Yyyy ja potraktowałem pomysł malagora jako żart a tu widzę jakaś rozmowa z tego wyszła.
@Malagor - bez urazy jeżeli to lord "na poważnie" ale sejv na 5+ z przerzutem to hmm mało poważny pomysł, miecz z 10 I i do tego +1 I z gifta ? to również mało ciekawy pomysł, jedynie "hiling połszyn" ma to ręce i nogi.
@Malagor - bez urazy jeżeli to lord "na poważnie" ale sejv na 5+ z przerzutem to hmm mało poważny pomysł, miecz z 10 I i do tego +1 I z gifta ? to również mało ciekawy pomysł, jedynie "hiling połszyn" ma to ręce i nogi.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
- Khuman
- Ciśnieniowiec
o 5 pkt. ten item jest za drogiCAR2N pisze:Potionka jest dobra na doomku ,ale tez w sumie za te 35pkt lepiej jest dopakowac sie zbroja
mówiłem o sytuacji z zeszłej ed. kiedy 8S kasowało większość SV a teraz tak robi 5S jedyna różnica że z 5S ranisz czasami na 3+ a nawet zdarza się na 4+ a z 8S nie było takiego cwaniakCAR2N pisze:Btw S8 to nie S5 ale S5 tak samo zeruje Sv5+ jak S8
W sumie to doomek bylby fajny na talizman 45pkt , potionka 35pkt , mieczyk asf 25pkt = brakuje wlasnie 5pkt Na 20pkt to jedynie bersk mieczyk mialby sens tak by doomek nabijal sobie ataczkow (do tego dac mu 5 minoskow do ochrony i gites)
WFB playing since 1994
- Khuman
- Ciśnieniowiec
no właśnie nie jestem przekonany co do doomka bez re-rolla to hit no chyba że ma te 8 A
prędzej myślałem o doombullu z SV na 1+ z re-rollem potion i bitind blade czy warrior bane
i to jest jedyny bull którego używam bez re-rolów znaczy z ramhorn helmem... bo ma dużo A, i może po testuję go z tym potionkiem
prędzej myślałem o doombullu z SV na 1+ z re-rollem potion i bitind blade czy warrior bane
i to jest jedyny bull którego używam bez re-rolów znaczy z ramhorn helmem... bo ma dużo A, i może po testuję go z tym potionkiem
Ale w sumie majac potiona ,mozna olac warda i zlozyc sie na gnarledzie 15pkt , HA , ramhornie 15pkt, tarczy , dawnstone 25pkt i do tego np mieczyk asf 25pkt ale wtedy braknie 15pkt na potionke , chyba ze sie oleje dawnstone , to wtedy potionka 35pkt i za 5pkt dragonbane gem .
Mamy wtedy sv1+ z re-rollem z atakiem na kazdy udany save, ward na ogien 2+ , oraz w wiekszosci re-roll to hit asf
Mamy wtedy sv1+ z re-rollem z atakiem na kazdy udany save, ward na ogien 2+ , oraz w wiekszosci re-roll to hit asf
WFB playing since 1994