High Elves by Soulferin
Re: Nowe Euro HE
Na jak to jak? Szansa na 666 to 1:216, więc statystycznie co 216 gier powinien wybuchnąć.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
i ty pisałeś rozszerzona matmę?Andrzej pisze:Na jak to jak? Szansa na 666 to 1:216, więc statystycznie co 216 gier powinien wybuchnąć.
a co jak gracz skavenów będzie 6 razy dzwonił w jednej bitwie?
o czym wy piszecie? na grę kula się bellem na 3 kostkach pewnie średnio z 4 razy. więc raz na ok 50 bitew jeśli się gra tyle dzwonem...
Assasselo- nie da się 6 razy na 3 kostkach, w pierwszej turze tylko z jednej można;] i zakładam że czasem sie nie skończy gry a czasem zginie wcześniej;]
Assasselo- nie da się 6 razy na 3 kostkach, w pierwszej turze tylko z jednej można;] i zakładam że czasem sie nie skończy gry a czasem zginie wcześniej;]
Ostatnio zmieniony 2 cze 2011, o 12:56 przez vocal, łącznie zmieniany 1 raz.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Jak ja gram ze skavenami, to kulają max 3 razy na grem, wiecej to za duze ryzyko. Ale masz racje, powinno byc raz na 216 dzwonien
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
jeszcze tego nie widziałem a gram jakieś 13 lat w WFB
ale może mi się uda następnym razem
wczoraj widziałem jak WL nie zdają 2x LD na feara na 9 z re-rollem, i ja się pytam po co wydaje te 75pkt. na te - 2ld?
pozdrawiam
@ co do rozpy że by nie było offtopy to bym wywalił tego małego z lifem ale jak uważasz
wydaje się dość stabilna ta rozpiska
ale może mi się uda następnym razem
wczoraj widziałem jak WL nie zdają 2x LD na feara na 9 z re-rollem, i ja się pytam po co wydaje te 75pkt. na te - 2ld?
pozdrawiam
@ co do rozpy że by nie było offtopy to bym wywalił tego małego z lifem ale jak uważasz
Co w tym dziwnego? Szansa na to jest taka, jak na to, że rzucisz dwie pały na dwóch kościach.Khumanor pisze:wczoraj widziałem jak WL nie zdają 2x LD na feara na 9 z re-rollem, i ja się pytam po co wydaje te 75pkt. na te - 2ld?
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
pan mądralaAndrzej pisze:Co w tym dziwnego? Szansa na to jest taka, jak na to, że rzucisz dwie pały na dwóch kościach.Khumanor pisze:wczoraj widziałem jak WL nie zdają 2x LD na feara na 9 z re-rollem, i ja się pytam po co wydaje te 75pkt. na te - 2ld?
No więc o tym mówię.Nigdy nic nie wiadomo.Nie ma co liczyć prawdopodobieństwa...Khumanor pisze:wczoraj widziałem jak WL nie zdają 2x LD na feara na 9 z re-rollem, i ja się pytam po co wydaje te 75pkt. na te - 2ld?Andrzej pisze:Co w tym dziwnego? Szansa na to jest taka, jak na to, że rzucisz dwie pały na dwóch kościach.
No własnie mam dylemat bo np. niedawno jak grałem to nie wylosowałem +2T i słabo było a ten 1lvl daje mi wiekszą szanse na niego np. ale skolei bez małego maga mógłbym dopakować elitę i dodać np. Other Trickstern's Shard + Charmed Shield na WL...Khumanor pisze:@ co do rozpy że by nie było offtopy to bym wywalił tego małego z lifem ale jak uważasz
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
widzę, ze zapoczątkowałem bardzo ciekawy i merytoryczny wątek "dzyń"
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Archmage @ 355 Pts [Lore of Shadow]
General
Magic Level 4
Loremaster's Cloak [40]
Annulian Crystal [40]
The Amulet of Light [15]
Prince @ 273 Pts
Heavy armor, shield, barded elven steed
Foe Bane [25]
Dragonhelm [10]
Vambraces of Defence [55]
Noble @ 168 Pts
BSB
Ring of Fury [40]
Charmed Shield [5]
Warrior Bane [5]
17 First Archers @ 239 Pts
Hawkeye, Standard Bearer, Musician
Light armor
Banner of Eternal Flame [10.0]
17 First Archers @ 229 Pts
Light armor
11 First Archers @ 132 Pts
Light armor
26 White Lions @ 470 Pts
Guardian, Standard Bearer, Musician
Banner of Sorcery [50]
25 Phoenix Guard @ 430 Pts
Keeper of Flame,musician,standard bearer
Banner of Arcane Protection [25]
Great Eagle @ 50 Pts
Great Eagle @ 50 Pts
Mała poprawka.Prince ma czyścić sfinksy i inne potworki a przynajmniej je skutecznie przytrzymać.
General
Magic Level 4
Loremaster's Cloak [40]
Annulian Crystal [40]
The Amulet of Light [15]
Prince @ 273 Pts
Heavy armor, shield, barded elven steed
Foe Bane [25]
Dragonhelm [10]
Vambraces of Defence [55]
Noble @ 168 Pts
BSB
Ring of Fury [40]
Charmed Shield [5]
Warrior Bane [5]
17 First Archers @ 239 Pts
Light armor
Banner of Eternal Flame [10.0]
17 First Archers @ 229 Pts
Light armor
11 First Archers @ 132 Pts
Light armor
26 White Lions @ 470 Pts
Guardian, Standard Bearer, Musician
Banner of Sorcery [50]
25 Phoenix Guard @ 430 Pts
Keeper of Flame,musician,standard bearer
Banner of Arcane Protection [25]
Great Eagle @ 50 Pts
Great Eagle @ 50 Pts
Mała poprawka.Prince ma czyścić sfinksy i inne potworki a przynajmniej je skutecznie przytrzymać.
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
Podoba mi się pomysł z princem, ale czy nie jest on przeinwestowany. Arcy z Cloakiem ma siedyie w WL? Błąd, bo się boisz ich pchać do większości walk. Ward na 2+ od magi na phoenixach też średni pomysł, już jest mało pocisków, których oni i tak sie nie boją, a z duellersów i tak będą schodzić.
Wywal LA z łuczniów, czempionów i może tych małych, wsadź 15 Spearelfów, idealny oddział do trzymania magów.
Ring of fury - mi się nawet podobał przy dwóch magach, Arcy miał Higha i rzucał wszystko z 1nej lub 2ch kości, a jak rzuciał 1,2 to kostki zostawały na RoF i małego maga.
Za mało WL w oddziale.
Wywal LA z łuczniów, czempionów i może tych małych, wsadź 15 Spearelfów, idealny oddział do trzymania magów.
Ring of fury - mi się nawet podobał przy dwóch magach, Arcy miał Higha i rzucał wszystko z 1nej lub 2ch kości, a jak rzuciał 1,2 to kostki zostawały na RoF i małego maga.
Za mało WL w oddziale.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
duellersów?
O , a co do rozpy. Po co lordowi FB? Przydajesie chyba tylko na sfinxy, na całą reszte lepszy jest dwurak. Wywal FB, daj mu AoL, bo na arcymagu jest on bezsensu.
Reszty rozpiski nie komentuje, bo mnie znowu Jankiel okrzyczy, że promuje standardy
O , a co do rozpy. Po co lordowi FB? Przydajesie chyba tylko na sfinxy, na całą reszte lepszy jest dwurak. Wywal FB, daj mu AoL, bo na arcymagu jest on bezsensu.
Reszty rozpiski nie komentuje, bo mnie znowu Jankiel okrzyczy, że promuje standardy