Początkujący generał
Moderator: Hoax
Re: Początkujący generał
Bsb MUSI być
Czołem.
Mam pytanie, jako że gram O&G, to nie orientuję się w cenach skavenów. Kolega którego próbuję wciągnąć w battla, jest teraz w UK. Jakie modele skavenów, są niejako obowiązkowe, a ciężko dostępne na allegro? Kupi sobie na wyspach to go pewnie taniej wyjdzie.
Pozdrowienia.
Mam pytanie, jako że gram O&G, to nie orientuję się w cenach skavenów. Kolega którego próbuję wciągnąć w battla, jest teraz w UK. Jakie modele skavenów, są niejako obowiązkowe, a ciężko dostępne na allegro? Kupi sobie na wyspach to go pewnie taniej wyjdzie.
Pozdrowienia.
Brygu pisze:Jakie modele skavenów, są niejako obowiązkowe, a ciężko dostępne na allegro
Dla mnie allegro i sklep internetowy to nie to samo.Malagor pisze:monki akurat dostaniesz w każdym polskim sklepie internetowym i sotrmów też w większości... giant raty też w boxach z rat ogrami
Siemka, co jest bardziej skuteczne w naszej armii dzwony czy furmanka. Mam zamiar sobie kupić takiego boxa i nie mogę się zdecydować co z tego skleić. Gdzieś z kolei się spotkałem z opinią, że furmanka jest bardziej mordercza dla wroga ale z drugiej strony możliwość rzucania 13 też jest bardzo kusząca. Chodzi mi o opinie co wam się bardziej sprawdza podczas walki?
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Albo Piec Zarazy jeśli masz polski AB
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ostrożnie bo sie przestraszy