Bretoński rynek
Re: Bretoński rynek
Sprzedam pegaza - nowy, zafoliowany
kupie Questing knightów
Zaczynam wyprzedaż "rarytasów" do bretki. Dla kolekcjonerów prawdziwa okazja. Na pierwszy ogień idzie 20 zbrojnych FCG z 5 ed. Malowanie na bardzo wysokim poziomie (malował Rafix).
Oferty proszę wysyłać na pw, ale od razu uprzedzam, że tanio chłopaków nie oddam. Nie mam noża na gardle, nie potrzebuję panicznie gotówki, poprostu pozbywam się rzeczy, ktore mają wartość kolekcjonerską, ale nie mieszczą mi się w standardowych turniejowych rozpach.
Kolejne unity/herosi soon.
Zdjęcia poglądowe są tu:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=380
Sztandarowy, bo tego nie widać, ma zrobiony sztandar z efektownym freehandem lilią.
Oferty proszę wysyłać na pw, ale od razu uprzedzam, że tanio chłopaków nie oddam. Nie mam noża na gardle, nie potrzebuję panicznie gotówki, poprostu pozbywam się rzeczy, ktore mają wartość kolekcjonerską, ale nie mieszczą mi się w standardowych turniejowych rozpach.
Kolejne unity/herosi soon.
Zdjęcia poglądowe są tu:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=380
Sztandarowy, bo tego nie widać, ma zrobiony sztandar z efektownym freehandem lilią.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2011, o 08:41 przez Dębek, łącznie zmieniany 1 raz.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Kupię:
Hero na pagazie
Treebutchet
Hero na pagazie
Treebutchet
Ostatnio zmieniony 3 sie 2011, o 10:55 przez chelcho, łącznie zmieniany 1 raz.
sprzedam 5 questingów(jeden pomalowany ładnie) 3 damselki jednego grala herosa z toporkiem i herosa z morgensternem i 5 yomanów pomalowanych ładnie
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=384511
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=384511
Dzień dobry (mój pierwszy post).
W młotka grałem ostatni raz pod koniec 5 edycji, od tamtego czasu grywam w 40k. Ku mojemu zdziwieniu podczas przeprowadzki z jednego z pudełek w piwnicy wysypały się figurki do Bretonni. Są sponiewierane i pomalowane okropnie (ale cytadelkami więc tragedii do zmycia nie ma). Wiem że to złomowisko ale rzućcie okiem
Na stanie jest tak:
- 30 łuczników klonów
- 14 plastikowych Realmów
- 2 sztandarowych Realmów (metal)
- 3 metalowych errantów (command group - champion, muzyk, sztandar)
- 8 metalowych graili (2 * champion, 2 * muzyk (jeden z odciętą trąbą), 1 sztandar, 3 zwyklaków)
- metalowy champion Man at Armsów
Straty przez lata bitew:
Brakuje 5 tarcz od grali, z 3-4 ogonów i z 3-4 tarcz. Tarcze mogę zapewnić żywiczne bez żadnej heraldyki. Jak to bywało w realmach jest kilka złamanych kopii. W dwóch gralach jest odłamana kopia, niestety nie mogę odnaleźć zakończenia sztandardu od erranta i grala (ale jest sporo główek realmowych - można dorobić).
Nie wiem o ile podniosłoby wartość zmycie farby.
Jeżeli jesteście zainteresowani to piszcie, jeżeli nie jesteście zainteresowani to będę wdzięczny za PM ile to może być warte.
edit: i pytanko co z tego jest grywalne i na pi razy ile punktów
W młotka grałem ostatni raz pod koniec 5 edycji, od tamtego czasu grywam w 40k. Ku mojemu zdziwieniu podczas przeprowadzki z jednego z pudełek w piwnicy wysypały się figurki do Bretonni. Są sponiewierane i pomalowane okropnie (ale cytadelkami więc tragedii do zmycia nie ma). Wiem że to złomowisko ale rzućcie okiem
Na stanie jest tak:
- 30 łuczników klonów
- 14 plastikowych Realmów
- 8 metalowych graili (2 * champion, 2 * muzyk (jeden z odciętą trąbą), 1 sztandar, 3 zwyklaków)
Straty przez lata bitew:
Brakuje 5 tarcz od grali, z 3-4 ogonów i z 3-4 tarcz. Tarcze mogę zapewnić żywiczne bez żadnej heraldyki. Jak to bywało w realmach jest kilka złamanych kopii. W dwóch gralach jest odłamana kopia, niestety nie mogę odnaleźć zakończenia sztandardu od erranta i grala (ale jest sporo główek realmowych - można dorobić).
Nie wiem o ile podniosłoby wartość zmycie farby.
Jeżeli jesteście zainteresowani to piszcie, jeżeli nie jesteście zainteresowani to będę wdzięczny za PM ile to może być warte.
edit: i pytanko co z tego jest grywalne i na pi razy ile punktów
wszystko jest grywalne oprócz errantów. Najwięcej dostaniesz chyba za tych łuczników.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Coś Ty Matis .
Te metale są na pewno więcej warte od plastików. Zresztą najlepiej zgłoś się do Jagala. On zajmuje się modelami z poprzednich edycji może coś Ci podpowie .
Te metale są na pewno więcej warte od plastików. Zresztą najlepiej zgłoś się do Jagala. On zajmuje się modelami z poprzednich edycji może coś Ci podpowie .
Nie zapominaj, ze te modele są znacznie uszkodzone a niektóre wybrakowane.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
To nieważne, że są trochę uszkodzone czy wybrakowane. Po pierwsze, wszystkie te modele są o niebo ładniejsze niż obrzydliwe klony. Po drugie, to modele archiwalne, więc dodatkowo mają wartość kolekcjonerską. (Każdy kolekcjoner na pewno ma swoją armię klonów, na allegro można je bardzo często znaleźć, czego nie można powiedzieć o metalowych errantach czy realmach.)
uszkodzone metale dla kolekcjonera to marna okazja;] prędzej dla kogoś kto chce mieć taniej dane modele do armii ale nie nazywałbym tego kolekcjonerstwem...
a co do klonów kotrów i bowmenów to są ok, kto nie wierzy niech zajrzy do mojej galerii.. starczy im główki na nowe wymienić;] a maluje się 2 razy szybciej niż nowe konie bretońskie czy łuczników... choć tez bym nie przesadzał z ich wartością;]
a co do klonów kotrów i bowmenów to są ok, kto nie wierzy niech zajrzy do mojej galerii.. starczy im główki na nowe wymienić;] a maluje się 2 razy szybciej niż nowe konie bretońskie czy łuczników... choć tez bym nie przesadzał z ich wartością;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Ok, czyli jak rozumiem wiele to nie jest warte. Jakby było uzupełnione o braki i pomalowane na porządny TT to by znacznie zwiększyło wartość?
Na jakie mniej więcej punkty obecnie można wystawić tą armijkę? (3 * 10 bowmanów, 2 * 8 realmów, 1 * 8 graili) + jakiś heros na koniku / czarodziejka?
Na jakie mniej więcej punkty obecnie można wystawić tą armijkę? (3 * 10 bowmanów, 2 * 8 realmów, 1 * 8 graili) + jakiś heros na koniku / czarodziejka?