Ranking Ligi WFB 2006/2007
Moderator: swieta_barbara
Ranking Ligi WFB 2006/2007
Ranking jest na Draconisie do wglądu.
www.draconis.aplus.pl
Zapraszam.
P.S. Przesyłam też na konto koordynatora, więc pewnie za jakiś czas się na stronie www.adeon.livenet.pl znajdzie
www.draconis.aplus.pl
Zapraszam.
P.S. Przesyłam też na konto koordynatora, więc pewnie za jakiś czas się na stronie www.adeon.livenet.pl znajdzie
Scimitar, a nie moglbys mi wyslac na maila ????
Jak dostane to tego samego dnia umieszcze na stronce.
Jak dostane to tego samego dnia umieszcze na stronce.
Póki co strona z rankingiem się krzaczy
to jest już z DMP ?
Akurat mi chodziło o Adeona stronke, z tą draconisu wszystko wporządku. A i wrzuć Scimi do downloada pełny plikScimitar pisze:Draconis dziala - wystarczy kliknac na logo klubu, a potem wybrac aktualny ranking WFB.Młody pisze:Póki co strona z rankingiem się krzaczy
Dzieki za zwrocenie uwagi - z nieznanych przyczyn znikneli mi userzy bazy dancych.... Sytuacja naprawiona - zaraz wrzuce nowy ranking.Póki co strona z rankingiem się krzaczy Rolling Eyes
[edit] Ranking juz wrzucony.
Scimitar, do poprawienia w arkuszu glownym sa pozycje:
858
558
240
oraz lider chyba ma na imie Michal ?
Mam prośbę o zmianę w rankingu klubu z Moria na Deadly Sausages w przypadku osób (kolejność wg ostatniego rankingu ligi):
1. Michał Pietrzela Dzik Deadly Sausages
72. Wojtek Dudek Shakin Dudi Deadly Sausages
93. Kamil Zinczuk Sekretarz Deadly Sausages
183. Maciej Jastrzębski Skejven Deadly Sausages
190. Grzegorz Kułakowski Lizard Deadly Sausages
297. Tomasz Kwiatosz Krecik Deadly Sausages
360. Łukasz Szatan Zło Deadly Sausages
Dodatkowo - 190. Grzegorz Kułakowski w tym sezonie gra armią lizardmen
pozdrawiam i z góry dziękuję
Wesołych Świąt i powodzenia w mozolnym ligowym liczeniu!
1. Michał Pietrzela Dzik Deadly Sausages
72. Wojtek Dudek Shakin Dudi Deadly Sausages
93. Kamil Zinczuk Sekretarz Deadly Sausages
183. Maciej Jastrzębski Skejven Deadly Sausages
190. Grzegorz Kułakowski Lizard Deadly Sausages
297. Tomasz Kwiatosz Krecik Deadly Sausages
360. Łukasz Szatan Zło Deadly Sausages
Dodatkowo - 190. Grzegorz Kułakowski w tym sezonie gra armią lizardmen
pozdrawiam i z góry dziękuję
Wesołych Świąt i powodzenia w mozolnym ligowym liczeniu!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
proszę o zmiane armi mojemu kumplowi 104 w rankingu :Wojtkowi Tarasiukowi z TK na Krasnale. TK grał tylko jeden turniej. Wielkie thx
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
chyba grał nimi na LSD, więc został zaliczony?
Dotychczas działała - sam zgłaszałem tak własny turniej i dotarło. W razie czego pytajcie się Greenknighta, czy zgłoszenia są.Rusinek pisze:Czy opcja "Zglos turniej" na stronie Adeona dziala?
Czy nadal trzeba wyslac maila ze zgloszeniem?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
przepraszam Roman...na dwóch turniejach....
Wydaje mi sie, ze powinno wszystko dzialac. Zapomnialem dostepu do konta ligowego , wiec ciezko mi sprawdzic, zeby potwierdzic na 100%
Na ogół system działa. Ale nie zawsze zgłoszenia dochodzą.
Zawsze pewniejsze jest standardowe puszczenie maila na ligawfb@o2.pl
Zawsze pewniejsze jest standardowe puszczenie maila na ligawfb@o2.pl
Moze warto byloby sie zastanowic na przyszly sezon czy zgloszenie na www. nie wystarczy do zgloszenia turnieju ? Jesli sa jakies kwestie minimalnego terminu zgloszenia to da sie to zalatwic bez wiekszego problemu. Poza tym chcialbym, zeby LL zastanowila sie nad dodatkowych punktem regulaminu, aby organizatorzy poza xls'em z wynikami zglaszali takze plik cvs(bezposrednio do mnie) z wynikami, dzieki czemu ranking indywidualny bedzie zawsze wypelniony. Dla organizatorow jest to kwestia 5 klikniec....
No jestem zdania, że zgłoszenie przez stronkę zarówno wyników jak i samego turnieju to byłoby na miejscu. Od nowego sezonu chciałbym by tak to wyglądało. Natomiast jakaś furtka w postaci standardowego maila też powinna zostać na wszelki wypadek.adeon pisze:Moze warto byloby sie zastanowic na przyszly sezon czy zgloszenie na www. nie wystarczy do zgloszenia turnieju ? Jesli sa jakies kwestie minimalnego terminu zgloszenia to da sie to zalatwic bez wiekszego problemu. Poza tym chcialbym, zeby LL zastanowila sie nad dodatkowych punktem regulaminu, aby organizatorzy poza xls'em z wynikami zglaszali takze plik cvs(bezposrednio do mnie) z wynikami, dzieki czemu ranking indywidualny bedzie zawsze wypelniony. Dla organizatorow jest to kwestia 5 klikniec....
LSD będzie lokalem i jeszcze chyba nie zostało dodane.