tego wlasnie sie spodziewalemSkavenblight pisze:Ja nic przeciwko nie mam, zwłaszcza jeśli to do Mordheim
Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
Wyglada na to ze za tydzien powinna wystartowac nowa edycja PMotM czyli ta do ktorej ja mam wybrac temat...
Proponuje zeby tym razem zabrac sie za magow/szamanow/kowali itp, tak z okazji SoM Co Wy na to?
Proponuje zeby tym razem zabrac sie za magow/szamanow/kowali itp, tak z okazji SoM Co Wy na to?
+1Rasti pisze:proponuję uwzględnić Daw'a jak i tak jest poślizg
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Proponuję Oddział - nie pojedyńczy model, nie skirmish... oddział np. 10+:
- w przypadku I lub WB 10+,
- w przypadku Cv/MI - 5+/6+
- w przypadku MC 3+
odziały tylko w klockach. (Pagazy, Harpie, Flamery, swarmy i inne odpadają) Co Wy na to?
- w przypadku I lub WB 10+,
- w przypadku Cv/MI - 5+/6+
- w przypadku MC 3+
odziały tylko w klockach. (Pagazy, Harpie, Flamery, swarmy i inne odpadają) Co Wy na to?
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
- Jacek_Azael
- Masakrator
mój maguś ma już pomalowaną gałę
mam nadzieję, że tym razem pójdzie mi lepiej zwłaszcza, że ciężko mi teraz wygospodarować trochę czasu na malowanie a magów mam 2
albo i trzech- czy Archaon Wszechwyjebaniec też podchodzi pod kategorię w związku z tym, że :
Archaon jest wybrańcem Tzeentcha, a co za tym idzie,
jest Czarownikiem Tzeentcha Poziomu 2 i otrzymuje
premię +1 przy każdej próbie rzucenia czaru.
???
W sumie mi to obojętne bo i tak się bym z nim nie wyrobił ale pytam dla porządku.
mam nadzieję, że tym razem pójdzie mi lepiej zwłaszcza, że ciężko mi teraz wygospodarować trochę czasu na malowanie a magów mam 2
albo i trzech- czy Archaon Wszechwyjebaniec też podchodzi pod kategorię w związku z tym, że :
Archaon jest wybrańcem Tzeentcha, a co za tym idzie,
???
W sumie mi to obojętne bo i tak się bym z nim nie wyrobił ale pytam dla porządku.
takJacek_Azael pisze:To jaki jest ten temat, magowie itp.?
to chyba jasne skoro jest magiem moze brac udzial w konkursie magowMorgotH pisze:Archaon jest wybrańcem Tzeentcha, a co za tym idzie,
???
a moj dopiero sie skleja a tez mam jakos malo czasu na malowanie, szczegolnie wlasnych rzeczy...MorgotH pisze:mój maguś ma już pomalowaną gałę
no a ja wogole nic nie dalem rady zrobic...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: