Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Podoba mi się pomysł Rastiego. Taki fajny bajer w stylu strony Board Game Geeka.
Chciałem jeszcze zameldować powrót spamu do działu Flames of War
Chciałem jeszcze zameldować powrót spamu do działu Flames of War
upAsassello pisze:Prośba o upomnienie/zbanowanie wszystkich userów co mają te słodkie kucyki jako awatary.
Są za krzykliwe. Ciężej się przez to forum ogląda - oczy bolą.
pozdrawiam
Wiesz, że wnosisz o upomnienie/zbanowanie dwóch adminów?Asassello pisze:upAsassello pisze:Prośba o upomnienie/zbanowanie wszystkich userów co mają te słodkie kucyki jako awatary.
Są za krzykliwe. Ciężej się przez to forum ogląda - oczy bolą.
pozdrawiam
proszę zbanować wszystkich marudzących ;P
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
wszystkich, niech nie będzie niczego ;PGrolshek pisze:Ale kiedyś czy aktualnie ?Smh pisze:proszę zbanować wszystkich marudzących ;P
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Hej, co jak co, ale mnie flejma zarzucić nie można. To normalne, że przy takich dyskusjach się ludzie rozkręcają. Grzechem było tylko to, że w wątku Andrzeja. Temat bardziej pod historię podlatywał. Można było po prostu wyciąć i przenieść do nowego tematu. A tak wychodzi, że polityka jest tematem tabu na BP
Orris pisze:Hej, co jak co, ale mnie flejma zarzucić nie można. To normalne, że przy takich dyskusjach się ludzie rozkręcają. Grzechem było tylko to, że w wątku Andrzeja. Temat bardziej pod historię podlatywał. Można było po prostu wyciąć i przenieść do nowego tematu. A tak wychodzi, że polityka jest tematem tabu na BP
Jest
Co jakiś czas dostaje szansę ten ciekawy temat do dyskusji i tak kończy zawsze. Zostawiam póki co o wyborach , a o Andrju jeszcze poczytam i może otworzę ale póki co zamknięty niech będzie.
Vallarr pisze:Sam sobie doskonale zdajesz sprawe Gokish, ze taki temat polityczny jest niezbedny. Flame? Tnij/warny rozdawaj. Merytoryczne zostaw. Nikt w koncu niezainteresowany polityka tam nie zajrzy, nikomu szkoda sie nie dzieje.
tnij ? jak się przymierzam do cięcia to nagle 3 strony wypadają WTF? na co taki temat?
koniec tematu !! nie spamować