Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
O ile się nie mylę z chaośników to są tu tylko łby.Ale figsy mi się nie podobają bo może dlatego ze nie lubię Chaosowskich figurek
]:-> hmm to przy sztandarze tak zrednio organiczne na podstace jest troche robakow i tak jakies drobne bajery nie pamietam uz co bo spodkladowalem miesiac temu ichSzczurza Jucha pisze:Takie pytanie z czystej ciekawości - co w nich jest organiczenego? To coś przy sztandarze?
fakt z wyglądu niechlujne ale co się dziwić taki ich urok...Kerim pisze:za mało kontrastu, i wygląda niechlujnie (może to wina fotek)
Korpusy są akurat orkowe, rozpoznam je na kilometrPatrycja Polkowska pisze:A najmniej pasują do tego korpusy typowo z chaosu.
masz racje, troszkę się przejęzyczyłam w słowie korpus... (bo po rękach i zbroi widać że to orkowe)... chodziło mi bardziej że hełmy nadają chaos owego wyglądu całemu korpusowi (bo reszta wiadomo że pająki)Zox pisze:Korpusy są akurat orkowe, rozpoznam je na kilometrPatrycja Polkowska pisze:A najmniej pasują do tego korpusy typowo z chaosu.