Moderator: misha
Ej no nikt tutaj nie podwarza wyższości kasztana z Flayed Hauberk. Dla mnie poprostu strzygi sa bardziej klimatyczne i w nie będe inwestował (tzn juz mam dwie (ghule z konfrontacji bo te z GW nie cholery mi się nie podobają))Heinrich_von_Tod pisze:No dobra, ale patrzcie... Załużmy, że wkładam tego latacza do zombi i idę na 8", a w następnej turze wpadam np. w jakąś maszynę i ją zjadam, ale w nastepnej turze dostaję w łeb od innych maszyn lub kuszników (przy zalożeniu, że gram na dwarfy) i ile tych sejwów uda się zdać a 6+?
Powtórzyłeś mojego posta i Christos'a "w jednym" nic nie wnosząc do tematu. Tak jak Christos odpowiedział (na moją obiekcję równieżHeinrich_von_Tod pisze:No dobra, ale patrzcie... Załużmy, że wkładam tego latacza do zombi i idę na 8", a w następnej turze wpadam np. w jakąś maszynę i ją zjadam, ale w nastepnej turze dostaję w łeb od innych maszyn lub kuszników (przy zalożeniu, że gram na dwarfy) i ile tych sejwów uda się zdać a 6+?
Wampiry mają 6" ruchu ! Więc jak nie ma wroga blisko to śmiga 12"Macki pisze:Oczywiście, że ten pierwszy, bo jak ten drugi ma z 8 calami zapierdzielac po planszy??
Pozdro!
Buuuuuu jaka wpadkaHellCat pisze:Wampiry mają 6" ruchu ! Więc jak nie ma wroga blisko to śmiga 12"Macki pisze:Oczywiście, że ten pierwszy, bo jak ten drugi ma z 8 calami zapierdzielac po planszy??
Pozdro!
Napisałem tak bo chyba Heinrich_von_Tod chciał porównac oba wamiry jako by były biegaczami.Wściekły Pies pisze:Role tych dwoch wampow sa zupelnie inne... biegacz to biegacz a ten drugi siedzi w klocku i walczy dodajac tez bonusy z tego ze jest bsb.