Albo rybki albo akwarium, imho z specjali to Maneaters, Sabretuski tanie i dobre, kawaleria... np. 3x3 po 21 ataków na każdą trójke...BOGINS pisze:Odnośnie slow - no to ołowiomiotacze gniotą...MomoTheKiller pisze:Slow to fire - nie strzela w szarży...
Maneaters - nom miazga 3 w scout i sniper hehe...
Ciekawie wygląda kawaleria oraz kociaki, ciekawe czy GW wyda nowe modele dla kociaków.
BTW znacie dobrą alternatywe?
ogólnie mogę powiedzieć, że robi się problem w special - ludojady, kawaleria też mega gniecie (d3 impaktów z s5, potem 4 z s5+3 z s6...)...
no i ołowiomiotacze... 6+24 cale, ignorują minusy za ruch i strzał (czyli rozumiem że daleki zasięg, ruch?) - for moving and shooting (co ze skirmishem?)
kociaki - hmm albo proksować pieskami chaosu, albo kupić fleshhoundy... imo też pasują.
8 edycja ogrów
Moderator: Afro
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Re: 8 edycja ogrów
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Hmm rozkminiam obecnie motyw szarży kawy i ustawienie w pobliżu thundertuska (aby ASL dał na 6 cali).
No ale nie wiem co robić... kociaki 2-3 sztuki imo ważna sprawa. Szybsza i groźniejsza odginajka niż gnoblary... zawsze punkty znajdę.
Dżordż za 90 punktów chyba wypadnie z rozpy - to 4 kociaki, któe w szarzy mają 16 ataków... (ale podatność ostrą na panikę...).
Najśmieszniejsze w tej kawalerii to fakt, że ma ...8 cali ruchu....
No ale nie wiem co robić... kociaki 2-3 sztuki imo ważna sprawa. Szybsza i groźniejsza odginajka niż gnoblary... zawsze punkty znajdę.
Dżordż za 90 punktów chyba wypadnie z rozpy - to 4 kociaki, któe w szarzy mają 16 ataków... (ale podatność ostrą na panikę...).
Najśmieszniejsze w tej kawalerii to fakt, że ma ...8 cali ruchu....
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Zaczynam z ogrami więc doświadczenia nie mam... ale wydaje mi się ze postawili na brutalna siłe...
"Najśmieszniejsze w tej kawalerii to fakt, że ma ...8 cali ruchu...."
Ale co w tym śmiesznego? 8'' to norma... ale jaki efekt jak dopadna...dobry save i liczba ataków :d
Trzeba poczekać na pierwsze rozpiski - ja juz wiem co u mnie bedzie siedziec w special i rare
"Najśmieszniejsze w tej kawalerii to fakt, że ma ...8 cali ruchu...."
Ale co w tym śmiesznego? 8'' to norma... ale jaki efekt jak dopadna...dobry save i liczba ataków :d
Trzeba poczekać na pierwsze rozpiski - ja juz wiem co u mnie bedzie siedziec w special i rare
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
leszcz128@tlen.pl leszcz128@gmail.com leszcz128@yahoo.pl proszę też ;P 3 maile, bo nie wiem jak duży jest ten plik i czy przejdzie mi przez poczte
Prosiłem o zacytowanie, bo wiem że jest tylko nie wiem gdzieAfro pisze:Jest cytat mówiący, że jeśli armia zawiera rzeźników lub slaughtermasterów, przynajmniej jeden z nich musi mieć gut maw lore.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
IMO, te psiaki bardziej pasują:BOGINS pisze: kociaki - hmm albo proksować pieskami chaosu, albo kupić fleshhoundy... imo też pasują.
W opakowaniu jest 6
Wisła Kraków.
nie mogę cytować, książka wyjdzie we wrześniu ale myślę, że powinno być koło opisu magówkrusk pisze:Prosiłem o zacytowanie, bo wiem że jest tylko nie wiem gdzieAfro pisze:Jest cytat mówiący, że jeśli armia zawiera rzeźników lub slaughtermasterów, przynajmniej jeden z nich musi mieć gut maw lore.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"