Zwycięzcami konkursu Modelarskiego zostają:
1. Darek Wróblewski
2. EX EQUO Michał Rusiecki i Bogdan (Orc Nobs)
3. Dominik Olszewski (Blaster)
Wyróżnienie otrzymuje:
Michał 'Gonzo' Karkuciński
Dziękujemy wszystkim za uczestnictwo.
Ze zwycięzcami skontaktujemy się drogą mailową.
Darek Wróblewski
Michał Rusiecki
Bogdan
Dominik Olszewski (Blaster)
Michał 'Gonzo' Karkuciński
Zwycięzcy konkursu modelarskiego F&F
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Zwycięzcy konkursu modelarskiego F&F
Ostatnio zmieniony 10 sie 2011, o 19:09 przez Dziekan, łącznie zmieniany 1 raz.
to oznacza, że w jednej konwersji _muszą_ być zawarte części wszystkich w/w firm? czy wystarczy bits z jednej z w/w?Dziekan pisze:Wszystkie muszą zawierać elementy z wyżej wymienionych firm.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Chodzi o to, żeby zgłoszona figurka lub oddział posiadała części z jednej lub więcej w/w firm.Smh pisze:to oznacza, że w jednej konwersji _muszą_ być zawarte części wszystkich w/w firm? czy wystarczy bits z jednej z w/w?Dziekan pisze:Wszystkie muszą zawierać elementy z wyżej wymienionych firm.
W opisie należy napisać, mniej więcej, jakich użyto części np. "w tym modelu użyłem rąk firmy Kromlech, tych z piłami łańcuchowymi http://tiny.pl/hf21l".
Mam nadzieję, że Twoje wątpliwości zostały rozwiane?
dzięki za wyczerpującą odpDziekan pisze:Chodzi o to, żeby zgłoszona figurka lub oddział posiadała części z jednej lub więcej w/w firm.
W opisie należy napisać, mniej więcej, jakich użyto części np. "w tym modelu użyłem rąk firmy Kromlech, tych z piłami łańcuchowymi http://tiny.pl/hf21l".
Mam nadzieję, że Twoje wątpliwości zostały rozwiane?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.