Pegaz ładnie będzie sie komponować z resztą twojej armii i wierzę, że są troche męczące w malowaniu Ja tam mam jednego przekonwertowanego na lorda DE, ale i tak dla mnie koszmar to pomalować
Chukka fajna;) wiadomo co przedstawia i nieźle wygląda spróbowałbym bardziej naprężyć linki, bo trochę słabo to wygląda - ale to moje jedyne "ale"
Wieża z czego robiona ;> ?
Prace Matisa up 11.08.2011 asasin i tomb king hero
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wieża jest zrobiona cała z modeliny.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Pegaziska na stół ok. Przy bolcu mógłbyś troszkę bardziej popracować nad fizyką tej maszyny. Bo to nie wygląda, jakby miało strzelać.
Wieża mimo chęci... no fatalna. Nie lepiej byłoby z kartonu zrobić? Łatwiej a i efekt lepszy. Strasznie plastusiowata.
Wieża mimo chęci... no fatalna. Nie lepiej byłoby z kartonu zrobić? Łatwiej a i efekt lepszy. Strasznie plastusiowata.
Wiem, że wieża jest fatalna. Niebawem zakupię styrodur i wtedy makietami się na poważnie zajmę.
Ostatnie 2 moje prace. robione dla 2 młodszych braci.
Sorry za ciemne zdjęcia. Jeżeli chcecie je powiększyć wystarczy kliknąć na nie.
Tomb king hero
Sorry za ciemne zdjęcia. Jeżeli chcecie je powiększyć wystarczy kliknąć na nie.
Tomb king hero
wchodzę w temat bretończycy Matisa a tu jeden asasyn i mumiak może byś jakoś przechrzcił temat?
Co do prac to zdjęcia rzeczywiście trochę za ciemne ale pracę wyglądają spoko poza tym mumiakiem. Nie wiem czy to przez ciemną tonację zdjęcia czy przez malowanie ale jakoś brakuje mi piaskowych jasnych kolorów na tej figurce.
Ogólnie spoko. Bracia powinni być zadowoleni.
Co do prac to zdjęcia rzeczywiście trochę za ciemne ale pracę wyglądają spoko poza tym mumiakiem. Nie wiem czy to przez ciemną tonację zdjęcia czy przez malowanie ale jakoś brakuje mi piaskowych jasnych kolorów na tej figurce.
Ogólnie spoko. Bracia powinni być zadowoleni.
Brat zażyczył sobie zombiaka mrocznego i w ciemnych barwach. Dla tego wydaje się za ciemny. Trochę to też wina zdjęcia.
wykadruj fotki troche, bo niepotrzebne boki są i zrób zdjęcia większe, mi po kliknięciu się nie powiększają (google chrome)