[Warheim] Krasnoludy z Gór Krańca Świata

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

[Warheim] Krasnoludy z Gór Krańca Świata

Post autor: quidamcorvus »

Khazadzi z Gór Krańca Świata pomalowani. Na podstawkach umieściłem, oprócz posypek i trawki elektrostatycznej także śrubki i trybiki z mechanicznego zegarka.
Zapraszam do oglądania i komentowania! :)

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

Piękne. =D> Tak powinny wyglądać Dwarfy!

Jedyne co mnie tylko denerwuje to te zębatki na każdej podstawce, bo patrząc na regiment który chodzi po całym tym złomowisku mozna dojśc do wniosku, że:

a) Właśnie coś się ciężko rozpier...oliło i wywaliło w kosmos co nie najlepiej świadczyłoby o krasnoludzkich inżynierach (a to nie prawda)
b) Inżynierowie bubujący czy reperujący maszyny są flejtuchami i wszędzie rozrzucają części maszyn mając syf i nieporządek w warsztacie i poza nim (a to nie prawda).

Ale poza tym wszystko super i ekstraklasa :wink:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Powtórzę się, ale warto - świetne krasnoludy, ni mniej, ni więcej =D> .

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

No to zakończyłem prace nad dioramą Khazadów z Gór Krańca Świat do gry Warheim Fantasy Skirmish.

Budując dioramę wymyśliłem sobie historię, według której kompania krasnoludów podróżując po spustoszonych przez siły Chaosu północnych rubieżach Imperium dociera do położonego w Górach Środkowych osiedla górniczego Lindenheim. Krasnoludy odnajdują pozostałości po ludzkiej kopalni i postanawiają założyć obóz z którego eksplorować będą okoliczne ziemie. Diorama przedstawia pierwsze dni w których krasnoludy badają i oczyszczają kopalnię...

Zrobiłem kilkanaście zdjęć dioramy (wydaje mi się, że nie najgorszych jak na moje mierne umiejętności). Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

bardzooooo ładnie... zazdrość zmusza mnie bym się czegoś czepił... myśle i mam :P
A dlaczego na kopcie jest Orzeł 1 - słupek jest biało-czerwony a tekst nawiedzona kopalnia jest po angielsku??
I się przyczepiłem :P
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

MomoTheKiller pisze:zazdrość zmusza mnie bym się czegoś czepił... myśle i mam :P
A dlaczego na kopcie jest Orzeł 1 - słupek jest biało-czerwony a tekst nawiedzona kopalnia jest po angielsku??
I się przyczepiłem :P
Bo na żyrosie napis jest po krasno a na tablicach po ludzku :P

ODPOWIEDZ