DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :)
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Re: DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :
pytanie to powtarza się ,lecz pozostaje bez echa 

ja ogladam. pewnie skoczymy do jakiegos lokalu. pozdro!gokish pisze:lidl btwAfro pisze:Pytanie bonusowe, jest jakiś bankomat/sklep niedaleko?
Ludzie z Gorzowajutro SGP w Malilli
coś ogarniecie bo bym chętnie obaczył po grach :]
Wyslalem maila male korekte rozp, mam nadzieje, ze ogarniecie ten temat. Sorki, ze tak pozno.
No jasne, nawet armie mozna zmieniac, wewnetrzne transfery pomiedzy graczami, nie wiedziales?
nie ma juz zmian rozpisek.
cisza przed bitwa

cisza przed bitwa

Ostatnio zmieniony 12 sie 2011, o 22:09 przez Szmajson, łącznie zmieniany 1 raz.
Kalesoner pisze:Wiem, ze nie ma, chciałem potrollowac Ziemka.
Elegancka robota chłopaki, znów będzie najwyższy standard.
No zes mnie potrollowal

No dobra jak nie ma to nie bede plakal

ZKF wyjedzie o 3 w nocy i koło 9 powinniśmy dojechać 
Mam nadzieje że chłodnica nam nie nawali
:D

Mam nadzieje że chłodnica nam nie nawali

Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
GL HF all! zazdroszcze wam!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Dwarfy 2 razy?
jagalobus is dead, będziemy na 2 bitwe, dobrze że mamy 2 palety , to jest chociaz browar 

Islandia 3ma kciuki za 8Bilę! Napier... chłopaki!
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.