figurki FaFoFa

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
FaFoFa
Plewa

figurki FaFoFa

Post autor: FaFoFa »

Hej
Witam wszystkich.
W gry bitewne gram od kilkunastu lat, tyle samo czasu maluje figurki z czasami duuuuużymi przerwami ;)
Oprócz WFB 5ed. :) grywałem w Warzone, Infinity, DarkAge, Epica 40k, Napolenic Battleboard i Might&Reason
Jakoś do tej pory nie miałem ciśnienia na forum ale pomyślałem, że czasem warto się wymienić doświadczeniami itp. więc się zarejestrowałem i witam wszystkich maniaków wielkiego "W".
To może ja też się trochę bo coś tam zalega na półkach po ostatnim wznowieniu działań na rzecz WFB :)
Na początek trochę ostatniego malowania, nie jest jakoś szczególne ale z maga jestem nawet zadowolony:
Obrazek
Fig. GameZone

Armia leśniaków jest obok chaosu moją ulubioną w WFB. Czasami sam wykonuję drzewce.

Ten pierwszy jest wykonany z masy samoutwardzalnej i był to 1 mój własnoręcznie wykonany drzewiec. Podstawka jest specjalnie taka spękana, bitsy GW oczywiście ;)
Obrazek

I coś zupełnie nowego. Figurka drzewca wyrzeźbiona w milipucie i odlana w żywicy.

Obrazek

Z moją ulubiona modelką - rusałką Reapera
Obrazek

I pomalowane
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Witamy, witamy! Ładnie się zapowiada kolejny artysta na forum ;) Zdradzisz skąd takie fajne tła pod te pomalowane drzewce? Aha moja jedyna uwaga co do drzewców właśnie to, żę są trochę takie jakby gołe... jakieś listki by się przydały i gałązki. Ogólnie jest fajnie czekam na więcej!

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Można u Ciebie kupić te odlane Drzewce :D ?
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

FaFoFa
Plewa

Post autor: FaFoFa »

Dzięki.
Abaddon - jasne, że można :)
Tło to kilka tekstur zmieszanych w PSie+jakiś gradient.

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Fajne drzewce :)

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

Post autor: Szamot »

ale słodziaki :D szczególnie ten pierwszy ma taką słodką minę :)

gratuluję lep dalej!

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Bardzo ciekawe te ulepki - inne, niż wszystkie, chyba gałązki i listki im by nie posłuzyły. Czekam na dalsze prace.

BAAGRRAA
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: BAAGRRAA »

Drzewiec jak z bajki, wykonany w ciekawy sposób. Ja także czekam na dalsze prace.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550

ODPOWIEDZ