Slayer dla Kerima.

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

lepiej jak cos wyglada plasko niz wyglada jak 2 kolory szczerze wyglada to jak ciemny rowek i jasny wierzch ... kiedys sam atk malowalem ale to niejest dobre moz na TT tak ale ogolem to niezbyt fajna rzecz niejestem wielkim malarzem ale chce zwrocic uwage ze nawet jak co mozna zrobic gladkie przejscie a nie tak glebokie - zwroc uwage na ludzka skore jak sie uklada pojrz w lustro i nigdzie nie zauwazysz tam atk glebokiego cienia ... poogladaj troche zdjec i potem napisz ze cos jest plaskie ... naprawde spojrz jak realizm sie mija z twoim dwarfem - zreszta mam tego slajera w domu i wiem ze da sie go pomalowac 10x lepiej i to w 2 h max - moze wlosy to pomylka ale skore da sie zrobic lepiej ...

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Dobra, dead, nie będę dłużej polemizował, mam dość czytania złośliwości ;)

Pomijając to, że naprawdę oczy bolą, jak próbuje się rozczytać taki zlepek słów i liter...

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

jest spoko:)

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

Mate pisze:Dobra, dead, nie będę dłużej polemizował, mam dość czytania złośliwości ;)

Pomijając to, że naprawdę oczy bolą, jak próbuje się rozczytać taki zlepek słów i liter...
to nie sa zlosliwosci ok jak na TT to moze byc ... ale nic wiecej ... narazie wszystko co malujesz ma wlasnie atkowe zastosowanie - stol! nic poza to ... ja sam nie maluje nic poza troche lepszy gejmplej ale jakos to co robie sie troche inaczej prezentuje ... zadne to przytyki z mojej strony nie jest to odgrywanie sie za plaska twarz ktora nie jest plaska ;) ... wiem jak moja praca wyglada w realu sa tam 3 kolory i typowy TT wiec na fotach riperowe farby lekko sie wygladzaja i z takiej odleglosci pod wplywem flesza nic nie widac jak 1 warstwa ... u ciebie za to na zdjeciu widac 2 kolory ... + rozmycie drobne ktore moze jak to sie mowi usprawiedliwiac przejscie ... o ile do gry ok to nie ma czym sie chwalic ... wiec nie kminie o co to cale halo skoro chcialem tylko zwrocic na moje subiektywne odczucia uwage ??

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

dead pisze:to nie sa zlosliwosci ok jak na TT to moze byc ... ale nic wiecej ... narazie wszystko co malujesz ma wlasnie atkowe zastosowanie - stol! nic wiecej
Spoko Dead, żyj dalej w swoim wspaniałym świecie ;)

Niestety muszę Cię zmartwić - jesteś jedynym spośród tych, którzy komentowali moje prace, który stwierdził, że nadają się tylko na stół...

Również oceny wertującyh CMON różnią się od Twoich (podchodzą pod ósemkę, a wszystkie są mocno powyżej poziomu TT - oceny 5)... :roll:

No ale cóż, jesteś przecież najlepszym i nieomylnym krytykiem ;)

A jeżeli to:

http://www.coolminiornot.com/162778

lub

http://www.coolminiornot.com/162780

nazywasz poziomem TT, to winszuję ;)

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

Mate wez sie uspokuj bo zaniedlugo na zawal padniesz jak ktos Ci znowu zle oceni figse. To jest jego opinia i ma do tego prawo.

A co do ostrych przejsc to sie zgadzam bo naprzyklad posladki tego pana wygladaja tak jakby mial kupe miedzy nimi. I nie bij mnie ze nie umiem malowac bo nie umiem ale to tak wyglada i juz.
I wez przyjmij do siebie ze mozesz cos zrobic zle :P

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Mate przyjmie do wiadomości, gorzej ze mną ;)

Ale naprawdę sądzę, że w ostrości przejść owszem, można się czepiać dżordża i kilku ogrów, ale slayer jest w górnej granicy normy.

I nie bierzcie Mateusza za jakiegoś emo - on normalnie przyjmuje krytykę. Po prostu dead troszkę przesadził ;)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Boooooże ludziska weźcie sobie na wstrzymanie :wink:
Ja nie wiem scepili się ..... :lol:
Każdy może skomentować pracę i mieć inne zdanie niż autor .Dead skomentował ,Mate odpowiedział i na tym powinniście poprzestać ,a nie wdawać się w jakieś pyskówki .....
I te wycieczki personalne za to ,że ktoś mi źle kiedyś figsa ocenił ....
Zaraz będziecie sie pędzlami (bez skojarzeń) okładać :P :roll:

Co do figurki to uważam ,że jest okej ;) Skóra spoko (podobnie jak Skavenblight sądzę ,że to górna granica ale nie przekroczona [dżordż to były ostre przejścia ,a to mały pikuś jest :D]) .Włosy - masakra (ale podobno kijowa rzeźba to jesteś rozgrzeszony) .Toporki całkiem okej tylko imho jak dla mnie za ciemne no i mogłeś trzonki jak drewno (brąz i kreseczki) pomalować .Ogólnie rzecz ujmując praca na + choć gorsza od twoich ogrów ;) .

I jeszcze raz apeluje LUZ chłopaki to tylko pomalowane ludziki :wink: ......
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Wiec tak. Staram sie pisac w sposob neutralny, wywazony i nikogo nie urazic - ale jako, ze moje zdanie o personie o nicku Mate spadla hen hen ponizej dna, moze sie to nie udac. Jesli kogos ta wizja gorszy, niech dalszej czesci nie czyta ;)

Praca jest brzydka, najzwyczajniej na swiecie brzydka. Wziales sie za brzydki model, nie poprawiles go GSem w zaden sposob, pomalowales slabawo, a potem jak ktos typu dead Cie krytykuje - to sorry, ale ton odpowiedzi masz jak dzieciak z 4-klasy podstawowki i nic wiecej; ale swiadczy to tylko o Tobie.

Wynikami na CMONie sie nie lansuj rowniez - bo takie osoby jak ty zaprzeczaja calej idei CMONu. Sorry synku, ale kiedy ktos malujacy tak jak ty, daje komus takiemu jak DwarfSlayer '1' na wszystkich pracach (dla osob nieczytajacych plotow i mlotow - DS smial sie z Mate. Zreszta, badzmy szczerzy - ktokolwiek sie dziwi? czy z takiego pseudo-malarza umiejacego tylko zgrywac gwiazde na forum mozna sie nie smiac?) - to w porownaniu jakosci malowania, ty ladny kawalek na minusie powinienes byc.

PS. I tak, uwazam ze twoj tyrant, tak samo jak warrior priest nadaja sie tylko na stol - przecietne malowanie, cos lepszego mozna juz za 20-30pln zamowic u 2/3 malarzy.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Mate, poluzuj. Trochę dystansu do własnych prac i dużo więcej kultury dyskusji. Jak nie chcesz słuchać sensownej (!) krytyki swoich prac, to po prostu nie zamieszczaj ich na forum. I nie zmuszaj mnie do włączania czerwonej kredki po raz drugi, obaj tego nie chcemy.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Zostawic Was na 15h......... Masakra... Ledwo co wrocilem do kraju po 15 godzinnej meczacej podrozy autobusem ,. zeby czytac takie rzeczy...

Kilka uwag:

Mate - jesli nie chcesy zeby Twoje prace byly krytykowane to po prostu ich nie wystawiaj ( sam zaprzestalem tego robic , bo wpienialy mnie komentarze kilku osob jak wg. nich ch... maluje i dla jakiego ch. studia wg. nich maluje ) , niewszystkim sie Twoje prace musza podobac i nie licz , ze ktos Cie bedzie chwalil jesli cos jest tak sobie zrobione...

Dead - zarzucasz Matowi kilka rzeczy , a sam tez czasem odwalasz prace nadajace sie tylko na stol - u kogos sie widzi zadre , a u siebie sie belki nie widzi

Reszta - pryzpominam , ze zaden z tematow , w ktorym ktokolwiek prezentuje swoja prace nie jest po to , aby go porownywac z innymi i licytowac sie ktora praca lepsza - w tym temacie juz 4 porownania zobaczylem...

TEMAT ZAMYKAM , KONIEC PRZEPZCHANEK !!!

TYMCZASOWY MOD

Zablokowany