DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :)
Re: DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :
Gratuluję swojemu Klubowi 8Bili!!!!!!!!
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Wrocław dojechał do domu 
Wielkie dzięki za prze cudny turniej, było prze-genialnie
nie mam żadnych " reklamacji " do organizatorów, może po za kiełbaską za 8zł
wszystkie były ciekawe i bez ciśnieniowe, poza Klopsem ale nawet nie mam o tym przy najmniej teraz dłużej się rozwijać
po 4 dniach ( dwa dni się ogarnąłem i nieco malowałem
) gdzie przespałem 8 godzin w sumie, z kolegami z imprezy wracaliśmy do " Azylu " by przekimać kilka godzin w spokoju ( po za Dymitrowym chrapaniem ) i nakurwiać na turnieju, to że 4 bitwę byliśmy na 4stole uważam za sukces ( przy odpowiednim ustaleniu paringów mieliśmy szanse na 2 miejsce ), może wyszło nie ogranie rozpisek dwóch graczy, czy też to że skład miał nieco inaczej wyglądać ( oi, oi, oi... Wojtuś :* ), mamy moc po tym wszystkim 
dziękuję wszystkim za grą, Specjalna dedykacja dla Crusa ( ale raporcik walnę nie co później i będzie więcej szczegółów ), i za spotkanie waszych prze ślicznych twarzyczek
się zrobiło czuło
więc wypierdalam się kąpać, i czas w końcu porządny sen
pozdrawiam

Wielkie dzięki za prze cudny turniej, było prze-genialnie

nie mam żadnych " reklamacji " do organizatorów, może po za kiełbaską za 8zł

wszystkie były ciekawe i bez ciśnieniowe, poza Klopsem ale nawet nie mam o tym przy najmniej teraz dłużej się rozwijać

po 4 dniach ( dwa dni się ogarnąłem i nieco malowałem

dziękuję wszystkim za grą, Specjalna dedykacja dla Crusa ( ale raporcik walnę nie co później i będzie więcej szczegółów ), i za spotkanie waszych prze ślicznych twarzyczek

się zrobiło czuło

więc wypierdalam się kąpać, i czas w końcu porządny sen

pozdrawiam

szkoda, że wrocław tak possał ;(
edit: Jankiel chyba źle zinterpretował autora postu ;P
edit: Jankiel chyba źle zinterpretował autora postu ;P
Ostatnio zmieniony 14 sie 2011, o 22:19 przez Wojtuś, łącznie zmieniany 1 raz.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
gratki dla wygranych!
mam nadzieje, ze za rok bedzie tylko lepiej. z naszej strony bylo kilka niedociagniec- mam nadzieje, ze nam wybaczycie i wspolnie zrobimy DMP jeszcze lepszym turniejem.
mam nadzieje, ze za rok bedzie tylko lepiej. z naszej strony bylo kilka niedociagniec- mam nadzieje, ze nam wybaczycie i wspolnie zrobimy DMP jeszcze lepszym turniejem.
byly 3 (slownie trzy). a nie wiedzial kto nie pytal. mam nadzieje, ze teraz mozesz napisac 10/10.Furion pisze: szkoda, że znowu nie było nigdzie czajnika (tudzież nikt nie wiedział gdzie takowy był)
Nie, bo 30 calowy telewizory to był LED a nie plazma, a oprócz tego zupa była za słona 

Nie rozumiem, ale przez telefon usłyszałem, że 17 miejsce ;/Xet pisze:wrocław w 1/5 ma first place z tego co widzialem skladyWojtuśŚ pisze:szkoda, że wrocław tak possał ;(
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
eheXet pisze:wrocław w 1/5 ma first place z tego co widzialem skladyWojtuśŚ pisze:szkoda, że wrocław tak possał ;(

z 52pkt. na koncie

Morrok był w Ordinie jako " support tank "WojtuśŚ pisze:Nie rozumiem, ale przez telefon usłyszałem, że 17 miejsce ;/Xet pisze:wrocław w 1/5 ma first place z tego co widzialem skladyWojtuśŚ pisze:szkoda, że wrocław tak possał ;(

To to wiem i już nawet rozumiem, ale to by było w 1/6 a nawet 1/8, bo jeszcze Bałagan i Koszu pojechaliKhumanor pisze:Morrok był w Ordinie jako " support tank "Xet pisze:wrocław w 1/5 ma first place z tego co widzialem skladyWojtuśŚ pisze:szkoda, że wrocław tak possał ;(

Furion pisze:Nie, bo 30 calowy telewizory to był LED a nie plazma, a oprócz tego zupa była za słona
Twoja Stara byla za słona. Wykąp ja i daj 10/10.
A tak wogóle to od kapitana naszego teamu:
"Zapadles sie w kał ..."

Gratulacje dla Ordinu za obronienie tytułu 
Podziękowania dla organizatorów - grało się naprawdę zacnie i duża 5 za poświęcenie w organizacje DMP!
Kolejne podziękowania dla naszych przeciwników, zwłaszcza tych z którymi miałem przyjemność toczyć wspaniałe boje.
Indywidualnie 5x wygranych (jak co rok
), ale drużynowo obessaliśmy na maxa. Mimo wszystko dziękuje moim towarzyszom broni i całemu klubowi za wspaniały wyjazd
Do zobaczenia za rok!
Lucas

Podziękowania dla organizatorów - grało się naprawdę zacnie i duża 5 za poświęcenie w organizacje DMP!
Kolejne podziękowania dla naszych przeciwników, zwłaszcza tych z którymi miałem przyjemność toczyć wspaniałe boje.
Indywidualnie 5x wygranych (jak co rok

Do zobaczenia za rok!
Lucas
Hej!
Dzięki Wam wielkie za wspaniałą atmosferę i imprezę! Cieszymy się, że Wam się podobało i dobrze się bawiliście
Postaramy się być jeszcze lepsi, bo zawsze coś można zrobić jeszcze lepiej 
Gratuluję wszystkim uczestnikom i zwycięzcom, dziękuję za miło spędzony czas, rozmowy i wygłupy. Klubowi dziękuję za wspólny wysiłek i udaną imprezę, chłopakom od grilla dziękuję za super żarcie, jak co roku, sponsorom za nagrody, pracownikom szkoły za pomoc w ogarnianiu imprezy, no i Wam za to, że byliście!
Teraz idę zdychać, a fotki na dniach ogarnę
Dzięki Wam wielkie za wspaniałą atmosferę i imprezę! Cieszymy się, że Wam się podobało i dobrze się bawiliście

Gratuluję wszystkim uczestnikom i zwycięzcom, dziękuję za miło spędzony czas, rozmowy i wygłupy. Klubowi dziękuję za wspólny wysiłek i udaną imprezę, chłopakom od grilla dziękuję za super żarcie, jak co roku, sponsorom za nagrody, pracownikom szkoły za pomoc w ogarnianiu imprezy, no i Wam za to, że byliście!
Teraz idę zdychać, a fotki na dniach ogarnę

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Pomijając te dwa przypadkowe teamy z Warszawy przed nim to masz racjęDurin pisze:
Slask gora!!!!!

Dzięki wszystkim za turniej, paringi, bitewki, a najfajniejszą rozegrałem ze Ślązakiem

Dzięki też orgom no i wszystkim Słusznym Panom w Niebieskich Koszulkach

Do zobaczenia za rok, come get some!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Dzięki za super turniej
oraz Przeciwnikom za bezstresowe bitewki... wynik mógł być co prawda lepszy ale i tak jestem zadowolony.
1 Bitwa Bretka (Rogaty Szczór 2 skład) 20:0
Pierwszy raz w życiu grałem z bretką i troszkę obawiałem się tego paringu.
Na szczęście wyszło całkiem spoko pomogły tereny oraz brama wciągająca pegazy,
lorda oraz większość lancy. Na koniec po bitwie został tylko jeden pegaz.
2 Bitwa HE (Jeźdźcy Hardkoru) 6:14
Szwentas wyraźnie grał na remis kitrając smoka gdzie popadnie co bym go nie zbramował.
wszystko szło dobrze do czasu aż łuki nie zastrzeliły mi lorda maga
i wyszło jak wyszło
Ale i tak gra ze Szwentasem to czysta przyjemność
3 Bitwa HE (Zad Trolla) 20:0
Bardzo sympatyczny przeciwnik. Maskę wbiłem z jakimś kilkunastopunktowym zapasem po stracie warriorów. Przeciwnik grał na
Lifie więc dwellersami traktowałem SM'ów
4 Bitwa DF (XIII Kohorta) 12:8
Super bitewka ale przeciwnik miał mega pecha... albo rzucał missfiore albo 1 na ranienie choć w końcu zastrzelił helupe. Zabiłem wszystko poza kowadłem, bsb oraz maszynami. Sam straciłem warriorów, shrin'a i helupe.
5 Bitwa Liz (Animosity Gamma) 9:11
Fatalny Paring dla mnie miałem grać na remis ale coś we mnie wstąpiło i poszedłem na hurra do przodu:) wyszło jak wyszło.
W sumie 67 pkt. z bitew więc całkiem miły rezultat

1 Bitwa Bretka (Rogaty Szczór 2 skład) 20:0
Pierwszy raz w życiu grałem z bretką i troszkę obawiałem się tego paringu.
Na szczęście wyszło całkiem spoko pomogły tereny oraz brama wciągająca pegazy,
lorda oraz większość lancy. Na koniec po bitwie został tylko jeden pegaz.
2 Bitwa HE (Jeźdźcy Hardkoru) 6:14
Szwentas wyraźnie grał na remis kitrając smoka gdzie popadnie co bym go nie zbramował.
wszystko szło dobrze do czasu aż łuki nie zastrzeliły mi lorda maga

Ale i tak gra ze Szwentasem to czysta przyjemność
3 Bitwa HE (Zad Trolla) 20:0
Bardzo sympatyczny przeciwnik. Maskę wbiłem z jakimś kilkunastopunktowym zapasem po stracie warriorów. Przeciwnik grał na
Lifie więc dwellersami traktowałem SM'ów
4 Bitwa DF (XIII Kohorta) 12:8
Super bitewka ale przeciwnik miał mega pecha... albo rzucał missfiore albo 1 na ranienie choć w końcu zastrzelił helupe. Zabiłem wszystko poza kowadłem, bsb oraz maszynami. Sam straciłem warriorów, shrin'a i helupe.
5 Bitwa Liz (Animosity Gamma) 9:11
Fatalny Paring dla mnie miałem grać na remis ale coś we mnie wstąpiło i poszedłem na hurra do przodu:) wyszło jak wyszło.
W sumie 67 pkt. z bitew więc całkiem miły rezultat
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...