Galeria - Yanczi
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria - Yanczi
Ostatnio zmieniony 18 sie 2011, o 07:58 przez Yanczi, łącznie zmieniany 1 raz.
Paid Da Cost To Be Da Bo$$
naprawdę bardzo ładnie, ale z drzewcami to bym został przy drewnie- nie przesadzaj też z tym niebieskim, poza tym bedziesz miał mniej roboty z przemalowywaniem
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo ładnie pomalowany regiment . Ładnie porozjaśniane tarcze, natomiast wskutek oświetlenia nie widać dobrze metalików - trudno coś o nich powiedzieć. Zastanawiam się ponadto, czy do Twojej armii nie byłyby lepsze brązowe ranty podstawek... Przy tak niebieskich figsach .
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Bardzo ładne przejścia na niebieskim, ale... No właśnie - dlaczego niebieski rozjaśniłeś do dołu? IMO powinno być odwrotnie, i niebieski powinien być rozjaśniany ku górze...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Może chodziło o efekt eteryczności?ZOO Art Studio pisze:Bardzo ładne przejścia na niebieskim, ale... No właśnie - dlaczego niebieski rozjaśniłeś do dołu? IMO powinno być odwrotnie, i niebieski powinien być rozjaśniany ku górze...
Jakto? Przecież to są 3 farbki z GW... jadąc od dołu to Skull white, ice blue i Hawk Turquise - ja tak duchy zrobiłem tylko wolałem bardziej standardowo ich rozjaśniać
Ostatnio zmieniony 17 sie 2011, o 09:51 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Zdjęcie chałowe, ale figurki naprawdę fajnie pomalowane.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
Figsy klasa.
Tarczy wyszły naprawde ladnie. moznaby sie moze pokusic o jakis snieg czy cos skoro to zimowe szkiele
Tarczy wyszły naprawde ladnie. moznaby sie moze pokusic o jakis snieg czy cos skoro to zimowe szkiele
Zmienilem nazwe na galeria, bo bede wrzucal inne moje prace aby poddac sie mam nadzieje konstruktywnej krytyce
A to plaszczyk, nad ktorym aktualnie pracuje:
Edit/
Oj cos mam problrm z dodaniemclinka z ipada ( aplikacja imageshack, cos nawala ) dodam zdjecie ponownie w domu,
Pozdrawiam
No wreszcie udalo sie zaladowac
A to plaszczyk, nad ktorym aktualnie pracuje:
Edit/
Oj cos mam problrm z dodaniemclinka z ipada ( aplikacja imageshack, cos nawala ) dodam zdjecie ponownie w domu,
Pozdrawiam
No wreszcie udalo sie zaladowac