Szczur22- prace UPDATE 14.07

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Re: Szczur22- prace UPDATE 14.07

Post autor: Arbiter Elegancji »

Dobrze że wrzuciłeś tą fotkę porównawczą bo poprzednie byly za ciemne.
Poza żyłkami które moim zdaniem powinny mniej kontrastować z resztą skrzydeł to cały model jest bardzo ok. Spoko TT.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Rzeźba bestyjki przypadła mi bardzo do gustu. Malowanie przyzwoite, żyłki na skrzydłach mnie jakoś nie rażą, może i nieco nienaturalny kolor ale pasuje I nieco ożywia całość. Brzuszysko w pasiastym fragmencie mogłoby pójść w kierunku bieli.

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

Początkowo brzuch zrobiłem jaśniejszy ale ze względu na jego kształt wyglądał na wzdęty, jakby mantykora była w ciąży. Więc sobie darowałem :D

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Podoba sie zwłaszcza skrzydła

BAAGRRAA
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: BAAGRRAA »

Pięknie pomalowana figurka. Najbardziej podobają mi się szczególiki na skrzydłach bestii. (między innymi żyłki). Ciekawy pomysł z tymi paskami na ciele.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550

ODPOWIEDZ