napewno sa dwa oddzialy.. musze sprawdzic czy sa censersi. napisze po 16.Pacek pisze:Czy to pudełko reddsa ma w sobie tylko szczury? POwinny tam być dwa regimenty clanratów na podstawkach w kształcie bruku ulicznego i 14 zielonych censerów bez ghuli. Więc jak w środku jest 2x po duzym zmagnesowanym trayu clanratów i 14 zielonych censerach, to będzie t moje...
DMP GORZÓW WLKP FANTY
Re: DMP GORZÓW WLKP FANTY
napewno sa dwa oddzialy.. musze sprawdzic czy sa censersi. napisze po 16.Pacek pisze:Czy to pudełko reddsa ma w sobie tylko szczury? POwinny tam być dwa regimenty clanratów na podstawkach w kształcie bruku ulicznego i 14 zielonych censerów bez ghuli. Więc jak w środku jest 2x po duzym zmagnesowanym trayu clanratów i 14 zielonych censerach, to będzie t moje...
Jeśli parasolka leżała pod ladą w szatni to odłóżcie z powrotem bo była tam przed nami
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
i jak z censerami?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Ja zgubiłem moj dyplom za lige : )
Szmajson, odezwij się do mnie na pw w sprawie tych mych figsów.
pozdro
pozdro
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Solo SS pisze:hej miarka calowa czerwona GW, niebieski 2 czesciowy nozyk plastikowy w kształcie ryby nożo-widelczyk.
Klocek od blatu
Mam nadzieje że tylko tyle Grill to prezent dla Busmana
Z tego co pamietam, zostąła jedna miarka czerwona.. niestety była rozwalona. Możliwe że jest u mnie w bagażniku.
widocznie z kims sie zamieniłeś... nie znaleźliśmy żadnego booka w tym roku.Fisch pisze:ja zgubiłem małego RB angielskiego za to mam czyjegoś polskiego
Kod: Zaznacz cały
Zgubiłem bluzę czarną z kapturem big stara.
Fisch pisze:Szmajson pisze:widocznie z kims sie zamieniłeś... nie znaleźliśmy żadnego booka w tym roku.Fisch pisze:ja zgubiłem małego RB angielskiego za to mam czyjegoś polskiegoSzmajson pisze:19. RB mały EN
Fisch skumaj date postu to lista z DMP2010
tak jak wyzej pisalem w tym roku nie znalezlismy zadneg booka...Kuba L pisze:Nie znaleźliście ktoś może po turnieju podręcznika do leśnych elfów. Zostawiłem go po 4 bitwie koło 15 stołu i słuch po nim zaginął.