DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Re: DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :

Post autor: kudłaty »

Jadą najlepsi, a nie kolesiostwo jak kiedyś. Nie boimy się odważnych decyzji, nie robił wyników, odpadł. To jest reprezentacja Polski a nie jakichś kolesiów, nie możemy sobie na słabość pozwolić.

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

kudłaty pisze:Jadą najlepsi, a nie kolesiostwo jak kiedyś. Nie boimy się odważnych decyzji, nie robił wyników, odpadł. To jest reprezentacja Polski a nie jakichś kolesiów, nie możemy sobie na słabość pozwolić.
I wszystko w tym temacie.
Obrazek
Obrazek

scoutmaster
Chuck Norris

Post autor: scoutmaster »

skumałem :oops: :oops: :oops:

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

No tak, wszyscy przecież wiedzą, że Fisch już chyba 3ci sezon napierdala Lizakami i robi wyniki...
Crusader pisze:Ale Fish bezczelnie rzucił rękawice, ja przyjąłem, przegrałem i straciłem miejsce
To ja rzucę rękawicę Barbarossie, zrobię 11cie i też pojadę na Euro? Nie wiedziałem, że jedną bitwą można stracić/zdobyć miejsce na Euro. Szczególnie z tak małym doświadczeniem tą armią...
Dębek pisze:A czemu nie? :mrgreen:
Słabo...

Mi tam rybka (Pun intended!! ;P), to wasza decyzja, miało nie być przypadkowych graczy w składzie, miało się liczyć ogranie i doświadczenie, a znowu wychodzi tak jak zawsze :/

Pozdro i powodzenia na ETC!

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Fiszman sobie radzi i to naprawdę dobrze, widziałem parę jego bitew

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Druchii pisze:No tak, wszyscy przecież wiedzą, że Fisch już chyba 3ci sezon napierdala Lizakami i robi wyniki...
Crusader pisze:Ale Fish bezczelnie rzucił rękawice, ja przyjąłem, przegrałem i straciłem miejsce
To ja rzucę rękawicę Barbarossie, zrobię 11cie i też pojadę na Euro? Nie wiedziałem, że jedną bitwą można stracić/zdobyć miejsce na Euro. Szczególnie z tak małym doświadczeniem tą armią...
Dębek pisze:A czemu nie? :mrgreen:
Słabo...

Mi tam rybka (Pun intended!! ;P), to wasza decyzja, miało nie być przypadkowych graczy w składzie, miało się liczyć ogranie i doświadczenie, a znowu wychodzi tak jak zawsze :/

Pozdro i powodzenia na ETC!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Możesz rzucić challange Barbarossie tylko musisz szybko dostać się do Szwajcarii, bo Zbyszek tam już jest.

Pozdro

scoutmaster
Chuck Norris

Chyba coach będzie musiał popracować nad psychiką paru osób w reprezentacji bo to troche przypomina nasz footboll
albo pięściarza Endriu z USA.
Ale ponieważ "zwycięstwo ma wielu ojców a przegrana jest sierotką" ,trzymam kciuki będę się cieszył ze zwycięstwa a ewntalne wpadki jako kibic rozliczę :D

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

To nie jest jedna bitwa tylko suma pewnych doświadczeń, Fish grał w zastępstwie Crusa całe zgrupowanie kadry i naprawdę dobrze sobie radził, ta bitwa to po prostu potwierdzenie tego co już podejrzewaliśmy wcześniej.

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

Cały team powinien już być w Szwajcarii inaczej wszyscy ze składu wylecą :evil:
Obrazek

Awatar użytkownika
Dyd
Mudżahedin

Post autor: Dyd »

Nom, Crus się zrobił słaby, albo może po prostu się wypalił (sorry że jestem zmuszony na publicznym forum to pisać, wybaczysz mi :* ) Już na DMP dostawialiśmy mu najsłabszych graczy by za bardzo nie zaniżał wyniku drużyny. Może będzie sobie radził lepiej w wh40k, zamierzam go z Shinem wciągnąć w tą gierkę niebawem :P

green666
Wałkarz

Post autor: green666 »

a gdzie mozna sledzic poczynania druzyn? jakie www. jak rok temu?

jaka rozpiska pojechaly orki?

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

a ewntalne wpadki jako kibic rozliczę :D
Postaram się aby pełen kosztorys naszego wyjazdu został Ci przedstawiony najpóźniej do końca sierpnia b.r. Potrzebujesz faktur VAT czy wystarczą paragony fiskalne? :mrgreen:
pozdr.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Dyd
Mudżahedin

Post autor: Dyd »

jaka rozpiska pojechaly orki?
lol jakie orki ? Na euro nie ma orków w polskim składzie

scoutmaster
Chuck Norris

Dębek pisze:
a ewntalne wpadki jako kibic rozliczę :D
Postaram się aby pełen kosztorys naszego wyjazdu został Ci przedstawiony najpóźniej do końca sierpnia b.r. Potrzebujesz faktur VAT czy wystarczą paragony fiskalne? :mrgreen:
pozdr.
jako kibicowi wystarczą wyniki :D

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

Przemcio pisze:mi się tam podobało a gorzów to całkiem malownicze miasto... następnym razem spróbuje jakieś kluby zwiedzić z soboty na niedziele :D
tak miasto ładne, tylko szkoda że nie co kultury brak... noc z piątku na sobotę wysiedliśmy z taksy jakieś ładnie panie nas minęły, myślimy sobie jest pięknie, przechadzamy się po bulwarze zwiedzamy okoliczne fontanny, chcemy wejść do jakiegoś klubu i ochrona mówi mi że jestem zbyt " plażowo ubrany " myślę sobie mam wyjebane są inne kluby, idziemy gdzie indziej wchodzimy na " rynek " tak widzimy borutę jakiś koleś chce bić jakąś panią zrobiło się zamieszanie, nagle typka butuje inną kolesie się tylko odpychają, po prostu debile, wchodzimy do innego klubu nagle krzyki przed, huk szkła i znowu przepychanki... generalnie tak do 3rano potem proceder się wycisza z brakiem $ na alkohol i z zmęczonymi brwiami snę, nie powiem spędziliśmy kilka dobrych godzin z trzema ładnymi Paniami w miłej atmosferze, potem nas zaprosiły do Bogdańca na św. chleba i wina, nawet przyjechały furami po nas na turniej, niestety trzecie bitwa się skończyła później niż zakładaliśmy, więc zaproponowały ze znów skończymy na mieście... oczywiście spotkaliśmy klika " watach " mierzących się na wyzwiska i przepychanki.. nic szczególnego, zwiedziliśmy też piękny zabytkowy tramwaj informacyjny, było syto :)

tyle borut we Wrocławiu nie widziałem przez dobre pół roku, ale może trafiliśmy na zły okres bo była pełnia :wink:

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Khumanor pisze:
Przemcio pisze:mi się tam podobało a gorzów to całkiem malownicze miasto... następnym razem spróbuje jakieś kluby zwiedzić z soboty na niedziele :D
tak miasto ładne, tylko szkoda że nie co kultury brak... noc z piątku na sobotę wysiedliśmy z taksy jakieś ładnie panie nas minęły, myślimy sobie jest pięknie, przechadzamy się po bulwarze zwiedzamy okoliczne fontanny, chcemy wejść do jakiegoś klubu i ochrona mówi mi że jestem zbyt " plażowo ubrany " myślę sobie mam wyjebane są inne kluby, idziemy gdzie indziej wchodzimy na " rynek " tak widzimy borutę jakiś koleś chce bić jakąś panią zrobiło się zamieszanie, nagle typka butuje inną kolesie się tylko odpychają, po prostu debile, wchodzimy do innego klubu nagle krzyki przed, huk szkła i znowu przepychanki... generalnie tak do 3rano potem proceder się wycisza z brakiem $ na alkohol i z zmęczonymi brwiami snę, nie powiem spędziliśmy kilka dobrych godzin z trzema ładnymi Paniami w miłej atmosferze, potem nas zaprosiły do Bogdańca na św. chleba i wina, nawet przyjechały furami po nas na turniej, niestety trzecie bitwa się skończyła później niż zakładaliśmy, więc zaproponowały ze znów skończymy na mieście... oczywiście spotkaliśmy klika " watach " mierzących się na wyzwiska i przepychanki.. nic szczególnego, zwiedziliśmy też piękny zabytkowy tramwaj informacyjny, było syto :)

tyle borut we Wrocławiu nie widziałem przez dobre pół roku, ale może trafiliśmy na zły okres bo była pełnia :wink:

Przynajmniej coś się działo. :P.. współczynnik przestępczości we wrocku jest 3x większy.. liczby nie kłamia :)

BTW
..ładne panie przyjechał po was furami..
..wy odmówiliście..
..do lokalu was nie wpuścili...

coś się to kupy nie trzyma... :P :wink:

Gay-friendly??
Ostatnio zmieniony 17 sie 2011, o 11:58 przez Szmajson, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Zostawiłem na sali brązową bluzę zapinaną na zamek z kapturem. Byłbym bardzo szczęśliwy, gdybym mógł dostać ją z powrotem. Oczywiście pokryję koszty przesyłki, a wysyłającemu odwdzięczę się na kolejnym turnieju :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Andrzej pisze:Zostawiłem na sali brązową bluzę zapinaną na zamek z kapturem. Byłbym bardzo szczęśliwy, gdybym mógł dostać ją z powrotem. Oczywiście pokryję koszty przesyłki, a wysyłającemu odwdzięczę się na kolejnym turnieju :)

dopisz tutaj
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 6c#p793473
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Drucholcu Fisz jedzie na etc na 100% ale z lotyszami :P
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

ODPOWIEDZ