League Of Legends

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Re: League Of Legends

Post autor: Furion »

Najlepszy topic na forum LoL.

http://eune.leagueoflegends.com/board/s ... p?t=347306

Katalizator zaczerpnięty od Św. Barbary, fajnie wyszło. Zobaczymy jak długo uda mi się to pociągnąć.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

heh, wyszło fajnie tylko nie wiem i nie chce wiedzieć skąd pomysł na całujących się pedałów i skąd bierzesz te fotki :D
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Ehh, czyli coś jednak w tych HE się przerzuca na graczy :mrgreen:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Fotki z googla, mi się gejowizna z grania HE nie udziela. Pomysł jak wspomniałem zaczerpnięty od Św. Barbary, jak przeszukasz forum to znajdziesz, nie pamiętam który temat.

Andrzej
Pan Spamu

Dzięki odpuszczę sobie szukania gejowskich fotek na forum :wink: Ale pomysł sam w sobie spoko, mnie też wkurza ilość bugów i błąd "sesion closed" jak jest kolejka na pół godziny :?

Tak btw, to widziałem na streamie nową mapę d Lola, kiedy będzie można w nią zagrać?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

5 or 15 Oct jak isę nie mylę. To nowy tryb do gry jest.

Andrzej
Pan Spamu

No wiem. Ale trzeba będzie instalować nowego LoL Dominion, czy to będzie nowa mapa do wyboru?

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

ogladam IEM i o ile wiem po prostu mapka. tryb gry zamiast classic-dominion i tylko jedna mapa. zapowiada sie ekstra
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Jak zobaczyłem sobie pierwsze mecze na nowej mapie, to ju nie mogę się doczekać, żeby w nią zagrać :D

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Duża łatka. Dzisiaj czy jutro jak będą wrzucać patcha to będzie on nieco większy, gdyż przygotowują platformę pod nowy tryb gry :)

Andrzej
Pan Spamu

Coś istotnego wejdzie? Jakiś link do info?

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

masz na stronie głównej LoLa, patch preview
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Andrzej
Pan Spamu

Hmm, trochę z dupy to zmniejszanie heala :? No, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

A tam do dupy, soraka na lane dawala niesmiertelnosc carry z escape mechanismem, to dopiero bylo chore. Krolowa supportow Janna nic nie traci, Alistar zyskuje jeszcze bardziej, Nidke niepotrzebnie zmieniaja, ale generalnie na plus te zmiany.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Bardzo dobrze że tną Sorakę, bo bez jaj że dps nie może w early game jej na lanie pociąć. Jeżeli olejesz sorakę i skupisz się na drugim oppie to i tak go nie zabijesz bo taki heal idzie. Trzeba na prawdę mieć farta żeby na początku ubić coś na jej leju. Dopakowanie javki u Nidki to jest to co tygryski lubią najbardziej 8)

Andrzej
Pan Spamu

Ale soraka to mój 3 main i mi ją tną :(

Andrzej
Pan Spamu

A tak w ogóle:

Obrazek

:D

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

Wlasnie na pozegnanie z Soraka zagralem sobie nia rankeda, trafilem na ogarnietego carry, bogom dziekowac, reszta teamu totalnie nie ogarnieta, zero ap, bez junglera... nawet noc na linii. Ostro w tylek pierwsze 30 min, padly turrety nexusowe, obronilismy. Zrobili barona, obronilismy, nexus mial w pewnym momencie 10% hp, wybronilismy az nie zrespily sie inhibitory, wygrany TF, ale 2 inhi padly, push mid z inhibitorem i na gwalt recalle, nexus na 20% hp, znow def, inhi respnely, wiec trap w jungli, 2 od nich facecheck krzakow, insta zgony, dorznelismy reszte i push do konca.
Mega gra ;D 1/5/41
Gdyby tylko na koniec ktokolwiek z nich mial choc 1 slot na wardy lub glupie CV, to pojechaliby nas bez problemu. Facecheck FTW.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Grałem dzisiaj na nowej Nidce i muszę powiedzieć że obcięcie heala przy tym co dostała to nic, teraz śmiga jeszcze lepiej.

Andrzej
Pan Spamu

Jak ktoś nie wie, to dziś od 18 jest dominion :)

ODPOWIEDZ