DMP GORZÓW WLKP FANTY
Re: DMP GORZÓW WLKP FANTY
Jeden ze śpiworów powinien być mój, taki mały, niebieski.
Już nieaktualneAndrzej pisze:Zostawiłem na sali brązową bluzę zapinaną na zamek z kapturem.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie została na sali bluza z szara z adidasa może?
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Chodzą pogłoskieddie pisze:Wiadomo jakie fanty zostały znalezione na sali ?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=619290#p619290
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej pisze:Ostatnio edytowano Śr 17 sie 2011
dopisalem w tym poscie ze to DMP2010...
Brak obrań. wszystkie jakie zostały znalezione znalazły swoich właścicieli.
Śpiworów brak.
Jedna znaleziona zielona karmiata była w strzępach.. (trafiła do śmieci).
Pamiętajcie że niektóre rzeczy mogły być omyłkowo zabrane przez innych graczy.
Dziwi mnie to że nikt nie upomina się o figurki......
Nie znalezliscie tarczy od mojego bohatera?
Taka srebrna konwertowana z pawezy man at armsow, ze zlotymi glyphami lizardmenskimi w srodku?
Taka srebrna konwertowana z pawezy man at armsow, ze zlotymi glyphami lizardmenskimi w srodku?
Właśnie gadałem ze Zdzichem cy nie było w aucie mojej bluzy niestety teraz pewnie ma już innego właścicielaSzymon pisze:Nie została na sali bluza z szara z adidasa może?
ale jeśli ją ktoś znalazł jednak to nagroda gwarantowana %%%
(szara bluza z adidasa w paski)
Fisch@ ten polski book jest chyba on kumpla z teamu(ten mały co grał z barbarą w 5 bitwie)
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą