No, jakis komentarz?

Moderator: swieta_barbara
Ja tu stawiam na Duńczyków, DUUUŻO lepiej się sparowali, zobaczymy czy to wykorzystają.Dyd pisze:W partii Dania-Niemcy Duńczycy raczej dostaną wciry ..
Zaznaczyleś tutaj, że niby zrobimy coś koło 3x20+3x10 - więc nie jest tak źleKołata pisze:Paringi takie średnie na oko.
Kalafior vs Skaveny -
Assur z Demonami +-
Barb z Lizakami -
Młody z Bretką +
Kudłaty z WoChem +-
Duke z TK +
Crus z DE +
Dębek z VC +-
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
francuzi w tym roku gdyby nie pkt karne byliby wicemistrzami Polski... w skladzie dosc losowym, wiec bym ich nie niedoceniał, choc i tak powinnismy wygracDyd pisze:wh40k - 103:57 z Łotwą i teraz grają z Francuzami... czyli znowu łatwy przeciwnik.
na etc jest 6 bitew.Daw pisze:Najwazniejsze, żeby wtubili dzisiaj Anglikom - nie muszą maxa - żeby jutro dwie setki zrobili a znając życie pewnie z Włochami i Szwecją lub Danią będziemy grać
Przemcio pisze:Ten WOCH angielski to niby zlepek oddziałów ale ja bym nie chciał być na miejscu kudłatego jak te kloce dojdą bo zrobią mu z d.... jeśień średniowiecza.
znasz sie lepiej, bo ja od jakiegos czasu wogole nie grywam , wiec zakladam, ze jest jak mowisz.francuzi w tym roku gdyby nie pkt karne byliby wicemistrzami Polski... w skladzie dosc losowym, wiec bym ich nie niedoceniał, choc i tak powinnismy wygrac
dla mnie zaskok to rozmiar wygranej Niemiec nad USA