niedziala, taras, sloneczko i kacykKrzysiekW pisze:Powoli lista użytkowników przeglądających ten dział przestaje mieścić się w jednej linijce.
Jest support!
idealne okolicznosci (jeszcze tylko drin ze slomka)
Moderator: swieta_barbara
niedziala, taras, sloneczko i kacykKrzysiekW pisze:Powoli lista użytkowników przeglądających ten dział przestaje mieścić się w jednej linijce.
Jest support!
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Cicho bo wykraczeszRobson pisze:ta, aczkolwiek 2 lata temu było podobnie max na Danii w czwartej i max od Włochów w piątej, więc jeszcze nie jest GG
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Mieli już wcześniej, chyba od 2 lat jak nie lepiej.Kołata pisze:40K Team Poland have removed their "undefeated" shirts.
Czterdziestkowcy mieli takie koszulki? Jeśli tak, to ciekawe kiedy je zrobili. Jak w tym roku to niezły żal.
https://twitter.com/#!/search/%23ETC11Ziemko pisze:Na jakiej stronie sa najswiezsze newsy?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Ten gosciu wogole nie ogarnia druzyn, to jakby wziac losowa osobe ze srodowiska i pytac ja o zdanie. Albo jeszcze gorzej.ja czekam na wywiad i jak ich gruby komentator się zreflektuje, że jednak polska będzie w top3
chłop obstawiał na porannym filmiku Dania-Francja-Hiszpania
40stkowcy przegrali 1szy raz szkoda.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Pewnie dostal dwie bramki na 11/12 od Duke'aNie wiem jak grajac he mozna maske od wochu dostac no ale najwyrazniej koles ogarnal duzo gorzej od duke'a no i crus tez zaskoczyl mial wygrac ale maska w mirrorze szacun
Nils (Vampire : Echsen) 10 : 10
Tore (Ims : Zwerge) 04 : 16
Michi (DE : TM) 20 : 00
Florian (Echsen : Orks) 10 : 10
Olli (Skaven : Dämonen) 11 : 09
Gerd (Dämo.: Skaven) 05 : 15
Jan (HE : Vampire) 04 : 16
Guido (Brets : DE) 04 : 16
Zusammen 68 : 92