Zresztą są na razie na 3 miejscu, wiec top2 i tarcza w zasiegu ręki

cisnąć chłopy, cisnąć i nie dać się ponieść emocjom

Moderator: swieta_barbara
Wishful thinking, mister Ziemko. Pieprzyc innych, zrobic 2 razy po 9x i wygrac turniej!Ziemko pisze:Wiadomo ja wynik grecja-francja??
Jakby dobrze sie ulozylo to dostalibysmy grecje, a wlochy dunczyow i w ich sparingu raczej maksa nie bedzie w zadna strone.
... and still countingUżytkownicy przeglądający ten dział: #helion#, _Michał_, Akadera, Aldean, antonio, Arbiter Elegancji, Bestialski_Brokuł, Burgund, Chory, Cibi, diuk, Druchii, Dyd, Elros, f4n, Furion, Herkules, Jasif, kajdan, Karli, Klops, Kołata, KrzysiekW, kuyash, lohost, Malin, Neo, ninjaska, Pająk, Rince, Salak, Siweusz, Soulferin, Trubas, Viewioorable, Wilczy, Ziemko, żuk
W sumie masz racjeRince pisze:Wishful thinking, mister Ziemko. Pieprzyc innych, zrobic 2 razy po 9x i wygrac turniej!Ziemko pisze:Wiadomo ja wynik grecja-francja??
Jakby dobrze sie ulozylo to dostalibysmy grecje, a wlochy dunczyow i w ich sparingu raczej maksa nie bedzie w zadna strone.
100% wsparcia!Karli pisze:... and still countingUżytkownicy przeglądający ten dział: #helion#, _Michał_, Akadera, Aldean, antonio, Arbiter Elegancji, Bestialski_Brokuł, Burgund, Chory, Cibi, diuk, Druchii, Dyd, Elros, f4n, Furion, Herkules, Jasif, kajdan, Karli, Klops, Kołata, KrzysiekW, kuyash, lohost, Malin, Neo, ninjaska, Pająk, Rince, Salak, Siweusz, Soulferin, Trubas, Viewioorable, Wilczy, Ziemko, żuk
Obca moze nie jest, ale jaj raczej nie urywa. Swoja droga, ciekawy jestem przebiegu mirrorka.Dyd pisze:na DMP gralismy z jakims teamem, ktory mial wagon COKow. Wiec taka koncepcja nie jest totalnie obca w Polsce ..
@ Siweusz - wh40k tez wczoraj mialo nieco przesuniety harmonogram. Moze maja mniej czasu na bitwy czy cos.
Siwy pracuje dla Wermachtu.Akadera pisze:Siwy ludzi mylisz awatarem agencie mosadu jeden
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
oraz wszyscy ukryciKarli pisze:... and still countingUżytkownicy przeglądający ten dział: #helion#, _Michał_, Akadera, Aldean, antonio, Arbiter Elegancji, Bestialski_Brokuł, Burgund, Chory, Cibi, diuk, Druchii, Dyd, Elros, f4n, Furion, Herkules, Jasif, kajdan, Karli, Klops, Kołata, KrzysiekW, kuyash, lohost, Malin, Neo, ninjaska, Pająk, Rince, Salak, Siweusz, Soulferin, Trubas, Viewioorable, Wilczy, Ziemko, żuk
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.