Tigurius the Chief Librarian ( KONIEC )

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Scream pisze:Nie każdy maluje jak wujek Hash xD (chyba najlepszy malarz w Polsce)
Mam nadzieję, że na innych rzeczach znasz się lepiej niż czołowych polskich figurkowych malarzach ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Scream
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Scream »

Tomash pisze:
Scream pisze:Nie każdy maluje jak wujek Hash xD (chyba najlepszy malarz w Polsce)
Mam nadzieję, że na innych rzeczach znasz się lepiej niż czołowych polskich figurkowych malarzach ;)
... :wink:
Chocbym siedział 10 x dluzej nad zwyklym szeregowcem niz Hash nigdy nie zrobilbym chocby podobnie ;S...
A napisałem ze jeden z najlepszych bo jego prace min. mi sie bardzo podobaja (równiez prace Szarego i Ani z Chestofcolors) ;P
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Nie każdy maluje jak wujek Hash xD (chyba najlepszy malarz w Polsce)
Hahahaha, Hash najlepszy, jassne. :P Najskuteczniej lansujący się po prostu :P

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

tak myślałem, że nie komentujecie figsa

też chciałem skomentowac wypowiedź Scream'a ale powstrzymałem się jednak dla dobra tematu. jak widać nie miało to duzego znaczenia :/

Awatar użytkownika
grabarian

Post autor: grabarian »

to ja skomentuje. Ogólnie wygląda bardzo ładnie, ALE nie podobają mi się purity seale, powinny być bardziej wypasione i ozdobne, zarost jest moim zdaniem absolutnie chybionym pomysłem, i podstawka jak to Hash określił "naleśnik" tyle.

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

zarost jest dobrze zrobiony ale nie wiem czy bycie nieogolonym jak Clint Eastwood pasuje kolesiowi z kablami w mózgu.
Reszta przytłumiona przez zdjęcia na maksa
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
grabarian

Post autor: grabarian »

kurka_z_podworka pisze:zarost jest dobrze zrobiony ale nie wiem czy bycie nieogolonym jak Clint Eastwood pasuje kolesiowi z kablami w mózgu.
Reszta przytłumiona przez zdjęcia na maksa
dokładnie to samo skojarzenie.

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

na CMON jest paru ogolonych tiguriusów i IMO wyglądają fatalnie

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Malowanie fajne, ale fotka jakaś taka nieostra. Poza tym mam wrażenie, że te kolory się gryzą (szmata i sztandar jakoś mi nie pasują do reszty). No i podstawka do wymiany.

Ogólnie to niezła pracka, ja bym chciał tak umieć.

ODPOWIEDZ