Skład na ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2011
Jak Kudłaty dobrze postrzela, to ja nie widzę co te Lizaki wymyślą.
Golonka [*]
JarekK pisze:nie mogłem przyjść bo wczoraj zwiałem z kościoła i sie matka dowiedziała...
Kudlaty zrobi maske, koles nie ma salek, terkow i ma engina.
Grecy mają te same 8 armii co Polacy 
Dębek vs Sk. +-
Mlody vs Woc +
Crus vs Doc. +
Barb vs De. +-
Assur vs Df. +
Duke vs Vc. +
Kalafix vs Bre +-
Kudłaty vs Liz +-
Powinna być miazga

Dębek vs Sk. +-
Mlody vs Woc +
Crus vs Doc. +
Barb vs De. +-
Assur vs Df. +
Duke vs Vc. +
Kalafix vs Bre +-
Kudłaty vs Liz +-
Powinna być miazga

Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 12:33 przez Kołata, łącznie zmieniany 1 raz.
Grecy do tej pory grali z: walia (maska do przodu), ruskimi (90:70), austria (92:68), francja (97:63)
Przeciwnikow wybitnych to nie mieli
Tez sie dziwie ze ruskow scisneli.
Przeciwnikow wybitnych to nie mieli

Tez sie dziwie ze ruskow scisneli.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
1. Poland 394 (204)
2. Greece 379 (170)
3. Denmark 360 (148)
4. Italy 357 (144)
5. Russia 355 (130)
6. Spain 342 (64)
7. Norway 342 (50)
8. Austria 336 (110)
9. France 333 (40)
10. Sweden 327 (70)
11. Germany 327 (60)
chyba kazdy z wrogich teamow zdaje sobie sprawe, ze Polska zrobi maxa (badz w okolicy). Czyli praktycznie zwyciestwo w kieszeni. Wlosi musieliby ostro pocisnac Dunczykow (a pewnie im sie nie uda) by miec jakiekolwiek szanse na zabranie Polsce zlota. I to jedyne zagrozenie jakie widze. No chyba, ze Grecy naprawde czyms zaskocza (szanse marne)
2. Greece 379 (170)
3. Denmark 360 (148)
4. Italy 357 (144)
5. Russia 355 (130)
6. Spain 342 (64)
7. Norway 342 (50)
8. Austria 336 (110)
9. France 333 (40)
10. Sweden 327 (70)
11. Germany 327 (60)
chyba kazdy z wrogich teamow zdaje sobie sprawe, ze Polska zrobi maxa (badz w okolicy). Czyli praktycznie zwyciestwo w kieszeni. Wlosi musieliby ostro pocisnac Dunczykow (a pewnie im sie nie uda) by miec jakiekolwiek szanse na zabranie Polsce zlota. I to jedyne zagrozenie jakie widze. No chyba, ze Grecy naprawde czyms zaskocza (szanse marne)
Niemcy tak daleko??Dyd pisze:1. Poland 394 (204)
2. Greece 379 (170)
3. Denmark 360 (148)
4. Italy 357 (144)
5. Russia 355 (130)
6. Spain 342 (64)
7. Norway 342 (50)
8. Austria 336 (110)
9. France 333 (40)
10. Sweden 327 (70)
11. Germany 327 (60)

Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
Żeś się podpalił.Rince pisze:Na wejsciu mamy 5-6 potencjalnych masek. Tak to widze

Nie nakręcaj atmosfery, żebyśmy potem huśtawki nastrojów nie mieli.

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
zaliczyli wielka wpadke z dania, a dzisiaj tez chyba nie pocisneli...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- swieta_barbara
- habydysz
To paringi na bitwe z Grekami? Latwo.Kołata pisze:Grecy mają te same 8 armii co Polacy
Dębek vs Sk. +-
Mlody vs Woc +
Crus vs Doc. +
Barb vs De. +-
Assur vs Df. +
Duke vs Vc. +
Kalafix vs Bre +-
Kudłaty vs Liz +-
Powinna być miazga
Ktoś się orientuje co tam u Łotyszy. Widzę po wynikach, że ograli Irlandię a teraz na warsztat biorą Australię. Mają blisko do TOP 10. Jak idzie Rybkinsowi?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Tak się jaracie tym meczem, ale przecież Grecy w 5 bitwie grają na pierwszym stole. Nie mogli mieć farta przez cały turniej. Sądzęże nasi wygrają, ale w to, że to będzieprosta przeprawa jakoś nie wierzę.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel, ale z takimi paringami, nawet jakby po drugiej stronie siedzieli Wlosi, Niemcy, czy Dunczycy, powinnismy zrobic maksa bez wiekszych problemow.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".