Skład na ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2011
O której się kończy 5ta runda?
Z Dania przeciwnik Duke'a gral bez brzytwy i whiteringa a Choseni mieli warda od pierwszej tury. To sie musialo tak skonczyc:)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
jak się słucha tych typów to ani jeden z nich nie wierzy w wygraną Polski, wspominają ich tylko raz jako top3 i parę razy że grają wysoko, a wtedy raczej mówią o naszych przeciwnikach niż o nas. a maska w tej grze ustawia nas na zajebistej pozycji i pewnym podium...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Mlody 20 Assur 10 od lidera
Edit: sysu wyprzedziles mnie
Edit: sysu wyprzedziles mnie
Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 14:32 przez Akadera, łącznie zmieniany 1 raz.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Akadera masz mongolski internet, jestem pierwszy!! btw oddaj mi maruderów moich :>
BTW: Jagiellonia 1 - 0 Cracovia
BTW: Jagiellonia 1 - 0 Cracovia
Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 14:35 przez sYsek, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczur22
Szczur22
Marudzicie, gruby wprowadza koloryt. Widzę, że zwąchał się z Timem i ma nowych idoli.KrzysiekW pisze:+1Akadera pisze:Mi tam wiara grubego do szczescia nie potrzebna ale moglby skonczyc z fantazjami
England 40k at least a draw pushing for a win . Poland looking good against Spain
Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 14:38 przez Siweusz, łącznie zmieniany 1 raz.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
England 40k at least a draw pushing for a win . Poland looking good against Spain
Szczur22
Szczur22
Sysu odezwij sie pmka. 5 najszybszych mongolskich mulow zasowa na kolowrotku zeby dzial
Siwy: Koloryt? Gruby mi przypomina z zachowania troche laske kumpla na meczu jagi. Po zmianie stron panienka pyta dlaczego oni teraz graja do swojej bramki i to jest poziom grubego
Jak szkopy obsysaja w 40k to moze jeszcze sa szanse
Siwy: Koloryt? Gruby mi przypomina z zachowania troche laske kumpla na meczu jagi. Po zmianie stron panienka pyta dlaczego oni teraz graja do swojej bramki i to jest poziom grubego
Jak szkopy obsysaja w 40k to moze jeszcze sa szanse
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
WHFB Poland on top against Greece on table 1. Will probably win but won't be 100 at this stage
WHFB Asger won 20-0 but there are 2 other games looking very bad for Danes. It is going to be close still against the Italians
WHFB Asger won 20-0 but there are 2 other games looking very bad for Danes. It is going to be close still against the Italians
Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 14:44 przez sYsek, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczur22
Szczur22
Kudlaty 10.
Wyrownanie sie zapowiada.
Wyrownanie sie zapowiada.
to juz 40 punktów o których wiemy z 3 gier. więc zostaje 5 meczy, 12 pkt w każdym do maski.
Szczur22
Szczur22