Skład na ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
-
- Masakrator
Re: Skład na ETC 2011
Gruby ma mordę jak sflaczały kartofel.
A nasi napierdalają aż wióry lecą.
A nasi napierdalają aż wióry lecą.
- Kedziorson
- Masakrator
podejrzewam, że masz sentyment...ja również choć chyba już nie grają Ci spoko Ruski z czasów ETC w Gorzowie...ale nie powinniśmy zważać tylko cisnąć
bo różnie kości się układają....masz spokojne 11-9, chcesz zabić jakiegoś fasta na koniec i wysadzasz sobie maga czy coś...wszyscy to znamy...
co do Kalafiora to chłopak dostaje najcięższe pairingi...co ma zrobić:D
To nie Jankiel za czasów 6ed. na DMP z RSami
przyjął jakiś HE koszmar na meeega magii mająć 4DD i nie wiem czy skrola przeciwko kolegium magów...i pocisnął 
BTW...CISNĄĆ !!

co do Kalafiora to chłopak dostaje najcięższe pairingi...co ma zrobić:D
To nie Jankiel za czasów 6ed. na DMP z RSami

BTW...CISNĄĆ !!
Grubas zrobi takie podsumowanie ETC w którym nie będzie w ogóle Polaków.
Za rok ogarniemy to lepiej, ktoś ogarnięty będzie robił te krótkie streamy i na pierwszych stołach, a nie gdzieśz tyłu.
Szkoda, że Furion nie wziął kamerki, on ma zacięcie do battle reportów.
Za rok ogarniemy to lepiej, ktoś ogarnięty będzie robił te krótkie streamy i na pierwszych stołach, a nie gdzieśz tyłu.
Szkoda, że Furion nie wziął kamerki, on ma zacięcie do battle reportów.

Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
- Kedziorson
- Masakrator
z Furionem i jego raportami zdobywalibyśmy 161p. na mecz
(sorki Jurek, no offence) 
z kim teraz ciśniemy ?
napiszcie bo żużel zaraz trzeba oglądać

z kim teraz ciśniemy ?
napiszcie bo żużel zaraz trzeba oglądać

wolę biało czerwonychwolisz niebieskich?

p.s. wolę już żeby Dania była druga.
ucieszę się jak poza top 3 będą: Spageteria, Zsrr, Reich

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
to niech dadzą Dukowi coś łatwego, żeby zrobił maske na rekord ;]
Czy ktoś ma zsumowane punkty naszych do wklejenia?
moze komuś się chciało liczyć 
Czy ktoś ma zsumowane punkty naszych do wklejenia?

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Robson, ale to jakies kompleksy narodu polskiego.Robson pisze:ucieszę się jak poza top 3 będą: Spageteria, Zsrr, Reich

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Wkońcu sie przekopałem przez 15 stron by dotrzec tutaj.
Mam policzone wszystko do dnia wczorajszego - zaraz dodam dzisiejsze i bedzie git.
Tylu nas obecnie na forum:
#helion#, _Michał_, Akadera, Aldean, antonio, Arbiter Elegancji, Bestialski_Brokuł, Big Boss M., Cibi, Dastor, diuk, Dmtrij, eddie, Eldritch, Furion, kajdan, Karli, Kedziorson, Kielon, Kołata, Kozioł, kuyash, Niki, Pająk, Siweusz, Smiechu, sYsek, Szczur22, Szmajson, Szmyt, Szwentas, termi, Tyrant, Wisnia
Robson pisze:to niech dadzą Dukowi coś łatwego, żeby zrobił maske na rekord ;]
Czy ktoś ma zsumowane punkty naszych do wklejenia?moze komuś się chciało liczyć
Mam policzone wszystko do dnia wczorajszego - zaraz dodam dzisiejsze i bedzie git.
Tylu nas obecnie na forum:
#helion#, _Michał_, Akadera, Aldean, antonio, Arbiter Elegancji, Bestialski_Brokuł, Big Boss M., Cibi, Dastor, diuk, Dmtrij, eddie, Eldritch, Furion, kajdan, Karli, Kedziorson, Kielon, Kołata, Kozioł, kuyash, Niki, Pająk, Siweusz, Smiechu, sYsek, Szczur22, Szmajson, Szmyt, Szwentas, termi, Tyrant, Wisnia
http://www.tabletoptournaments.net/etc/ ... er?round=5
mamy 53 pkt przewagi. W ostatniej rundzie nie ma tylko dolnego limitu 60pkt czy gorny tez jest zniesiony? ;>
mamy 53 pkt przewagi. W ostatniej rundzie nie ma tylko dolnego limitu 60pkt czy gorny tez jest zniesiony? ;>
Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 16:21 przez sYsek, łącznie zmieniany 1 raz.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
-
- Kretozord
Wyglada ze Italia. I ze styknie 48
Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 16:23 przez paulinka17, łącznie zmieniany 1 raz.