Skład na ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2011
lol śmieszne zbiegi okolicznosci. Tak jak w pierwszym Euro juz przed bitwa w zasadzie wiadomo, ze Polska wygrala. I jak wowczas - w ostatniej partii potyczka z Wlochami, ktorzy biedni maja minimalne szanse zmienic kolej losu 

Btw (jeśli się nie mylę z datami) niezły fail zaliczyli wszyscy co wzięli Lore Lighta żeby przyspieszać swoje armie (m.in. Poffo)
Rozpy wysłane, a tu errata gw i nerf timewarpa
Za to dębkowy heaven na demony na bladziu bez sejwa - very najs

Za to dębkowy heaven na demony na bladziu bez sejwa - very najs

nie wiem czy very nice bo tam duzo rzeczy ma MR, najwazniejsze żeby treby siadały 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 18:04 przez Siweusz, łącznie zmieniany 1 raz.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
LOLSiweusz pisze:Ha, grubas w kapeluszu Kalafiora.

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- Masakrator
^-^
Ziemko (2 godz. temu)
You should start treat Poland as future WFB ETC 2011 champions, because in interviews you are both behaving like it would be impossible
Furion89111
Furion89111 (22 godz. temu)
"if you don't want people to swim [naked] in a lake, then don't have a lake" Woody, you are the man.
Kalafior juz zaznaczyl go kapeluszem jak swoja ofiare na ta noc wiec bedzie zemsta za jego wymysly 
Dajcie linka do tego co tam szwaby marudza.

Dajcie linka do tego co tam szwaby marudza.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Dokopałem się do kluczowego posta, na ile mój niemiecki daje rade ;p
Ist falsch rüber gekommen.
Der kleine Vampir würfelt die 1, der große 1,1,3,6.
Er will beide 1er tauschen in 2 und 5.
Ich sage, er darf nur einen der 1er tauschen.
Er glaubt mir nicht, wir gehen zum Judge und dieser verbietet ihm überhaupt eine 1 wegzutauschen.
Wahrscheinlich einfach ein Kommunikationsproblem.
Somit hat der Fürst effektiv nur drei Sprüche. Ich halte es für Schwachsinn, er akzeptiert die Entscheidung. Nach dem Spiel gehen die Franzosen zum Head Reffery und reklamieren Bad Play meinerseits.
z tego co się orientuję, to nie Angielska a Australijska.#helion# pisze:ale gruby mimo giftu, dalej duńców obstawia...łajza angielska
a co z JJ-iem
OT - przy okazji Helion sprawdź czy w swoim mieszku na kości nie masz przypadkiem mojego "kawowego" Scatter Dice'a

rzucali czary duzy vamp 1,1,3,6 mały 1 i chcieli zamienic:
dac malemu 1, duzemu 2,3,5,6 tylko nie do końca rozumiem, czy JJ pozwolił czy nie... ale chyba wyszlo ze oba vampiry mogą mieć jedynkę...
dac malemu 1, duzemu 2,3,5,6 tylko nie do końca rozumiem, czy JJ pozwolił czy nie... ale chyba wyszlo ze oba vampiry mogą mieć jedynkę...
Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 18:19 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE