Witam
mam zamiar być początkującym, wieć musze rozwiać swoje wątpliwości w jednym pytaniach
1.Czy często wychodzą nowe figórki,wtedy starymi da się grać jedynie ze znajomymi.
Sory za zawracanie głowy ale w internecie nie mogłem znaleśc odpowiedazi na moje pytanie,jezeli jest ono tak głupie to najwyżej następnym razem na tym forum pokaże się z nowym nickiem:)
pytanie od początkującego
- Andronicus
- Chuck Norris
Generalnie nowa edycja gry ukazuje się zwykle co 4 lata. Wraz z nią istnieje spora szansa, że grywalna do tej pory armia będzie nadawała się w znacznej mierze już tylko na półkę. W skrajnych przypadkach, które nie zdarzają się często, ale jednak się zdarzają, armia nagle zostaje podzielona na dwie, zmieniona nie do poznania albo wręcz całkowicie wycofana. Jeden z tych losów spotkał armię undedów, chaos dwarfów oraz chaos.
-
- Masakrator
1.Czy często wychodzą nowe figórki,wtedy starymi da się grać jedynie ze znajomymi.

A oprócz tego- vide Andronicus.
wiedziałem że zalicze jakomś wpadkę,ale dzieki pozytywnej odpowiedzi Andronicus'a urodowany że co 4 lata nie będe musiał kupować nowych figsów, w innym wypadku nigdy by mi się chyba armi nie udało zebrać. Teraz jedynie bym prosył by zamknąc tematVarinastari pisze:1.Czy często wychodzą nowe figórki,wtedy starymi da się grać jedynie ze znajomymi.
A oprócz tego- vide Andronicus.
Żeby jednądraff pisze: jakomś

A, i na przyszłość podobne pytania proponuję zadawać w tym temacie http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=2&t=1014.
Lepiej nie tworzyć za dużo nowych topiców bo Cię tutaj zjedzą

Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5