Skład na ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2011
Co w ogóle zrobił Lidder, bo się doszukać nie mogę?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=880Andrzej pisze: Co w ogóle zrobił Lidder bo się doszukać nie mogę?

Gratulacje dla całej ekipy 

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
antonio pisze:http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=880Andrzej pisze: Co w ogóle zrobił Lidder bo się doszukać nie mogę?

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Wielkie gratulacje dla reprezentantów, pokazaliście klasę teraz tylko za rok obronić złoto pozostaje 

-
- Chuck Norris
drugie!
pierwsze było w Lędzinach - 1300 osób i tylko 98,5% poparcia
[/quote]
w Lędzinach frekwencja 4% a w Imielinie "sukces" 10% i to mimo silnych opadów
Co do ETC
mimo iż należę do przeciwników jak każdy lubię być w obozie zwycięzców więc gratuluję.
Ale powiedzmy sobie szczerze że każdy inny wynik biorąc pod uwagę to, że prawie wszyscy grają tylko na ETC byłby porażką. A reprezentacji by się dostało.
pierwsze było w Lędzinach - 1300 osób i tylko 98,5% poparcia

w Lędzinach frekwencja 4% a w Imielinie "sukces" 10% i to mimo silnych opadów

Co do ETC
mimo iż należę do przeciwników jak każdy lubię być w obozie zwycięzców więc gratuluję.
Ale powiedzmy sobie szczerze że każdy inny wynik biorąc pod uwagę to, że prawie wszyscy grają tylko na ETC byłby porażką. A reprezentacji by się dostało.
A w reszcie świata to niby co? Amerykańce trenując do ETC wystawiają Teclisa i Archaona? Bzdury piszesz i tyle.Ale powiedzmy sobie szczerze że każdy inny wynik biorąc pod uwagę to, że prawie wszyscy grają tylko na ETC byłby porażką.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
scoutmaster pisze:Co do ETC
Bzdura. Wszyscy wiedzą jaki jest poziom. Bardzo cieszymy się ze złota, ale zawsze jesteśmy razem

graty, graty, graty

Bzdury piszesz jak zwykle. Włosi nie znają na turniejach innego formatu - chyba, że w czasie gdy była już 8ed, a nie było jeszcze rulespack ETC to ok. Nie mówimy tutaj oczywiście o turniejach by GW.scoutmaster pisze:Co do ETC
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

To był poniekąd błąd Polski w zeszłym roku. Cała Europa (
gra na mojej rozpie) grała na ETC, a myśmy grali na BP.

Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...

Dokładnie. Rosja, Ukraina i Łotwa również cisnęli zdrowo tylko zasady ETC. Nie powiedziałbym również, że każdy inny wynik byłby porażką. Ja bym się cieszył również z każdego innego miejsca na podium 

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!