Ogrze taktyki!
Moderator: Afro
Re: Ogrze taktyki!
Pozostaje czekać na FAQ i słać maile z zapytaniem do orgów .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
str. 500 mały RB
magical interferance
Wizard cannot choose magic armour unless they have an option for normal armour.... and so cannot choose an items of Magic Armour, The only exception to this is when a wizard has armour part ot his standard equp. or an option for normal armoour such as light armour or shield... for examples chaos sorcerers...
Tak więc panowie, co najwyżej magic ironfist którego nie ma, więc może LS uścisli że chodzi to o tarcze.
Em zaraz zaraz edit muszę to rozkminić :d bo nie pamiętam czy czasem sorcererzy chaosu tarcze mają wpisaną
magical interferance
Wizard cannot choose magic armour unless they have an option for normal armour.... and so cannot choose an items of Magic Armour, The only exception to this is when a wizard has armour part ot his standard equp. or an option for normal armoour such as light armour or shield... for examples chaos sorcerers...
Tak więc panowie, co najwyżej magic ironfist którego nie ma, więc może LS uścisli że chodzi to o tarcze.
Em zaraz zaraz edit muszę to rozkminić :d bo nie pamiętam czy czasem sorcererzy chaosu tarcze mają wpisaną
Ty szeszej się za zgłębianie zasad nie bierz, bo gotywyś dowieść że Butcher ma jednego wounda i trzy Tafa .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
To juz jest rozkminioneBOGINS pisze: Em zaraz zaraz edit muszę to rozkminić :d
Teraz na polski Jedynym wyjątkiem jest, gdy czarodziej może wykupić zbroję jako część swojego normalnego ekwipunku. Przez to, że ma opcje na normalny armour, zbroja (dowolna) nie daje mu kar.The only exception to this is when a Wizard has armour as part of his standard equipment or an option for 'normal' armour, such as light armour, or a shield. Such sorcerers have trained their mind to focus and can wear armour without confusion or penalty.
Iron fist = shield = armour = chaos armour..... itp.
No jeśli ta opcja przejdzie to mamy troszkę imo inny build maga lorda, czy w ogóle magów:
np: arm of fortune (35?),crown of command(35), dispel scroll(25), może dragongem(5)? iron fist 4+/5+ward stubborn, dispelek,.... a najwyżej mały mag hellhart.
np: arm of fortune (35?),crown of command(35), dispel scroll(25), może dragongem(5)? iron fist 4+/5+ward stubborn, dispelek,.... a najwyżej mały mag hellhart.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Tak ogólnie po kilku bitwach widzę, że thundertuski nie są mocne ... Szkoda na nie ptk w rarach- katapulta plewna- za mały zasięg, ten chłodek też jak widzę w cale systemu nie zagina, bo prawie wszyscy grają na GW, a balista i pułapka może fajne, tylko muszą trafić ... lepszym wyborem będzie ironblaster lub Stonehorn, a do gry katapultą wole używać 2x tańszych śmieciarek.
Miotacz ognia mi się jak na razie średnio spisywał, ale na pewno pomyłką jest dodawanie mu 2 lvl i czegokolwiek więcej jak gold signil swora( 10 inicjatywy).
Hellharta sobie darujcie. Nawet przeciwko wampirkom obsysał. Lore of beat średnio mi wypadł, nawet przy sygnaturce i amber spearze w większości wypadków.
I nadal nie mogę przywyknąć do tego , że jak rzucam czar to mam tylko pozytywny efekt
I brakuje mi tyrana co zasysał wszystko nosem
Oczywiście są to wstępne spostrzeżenia, które prawdopodobnie ulegną zmianie wraz z nowymi bitwami.
Testowane na : Krasie(x2), WE, VC, DE
Miotacz ognia mi się jak na razie średnio spisywał, ale na pewno pomyłką jest dodawanie mu 2 lvl i czegokolwiek więcej jak gold signil swora( 10 inicjatywy).
Hellharta sobie darujcie. Nawet przeciwko wampirkom obsysał. Lore of beat średnio mi wypadł, nawet przy sygnaturce i amber spearze w większości wypadków.
I nadal nie mogę przywyknąć do tego , że jak rzucam czar to mam tylko pozytywny efekt
I brakuje mi tyrana co zasysał wszystko nosem
Oczywiście są to wstępne spostrzeżenia, które prawdopodobnie ulegną zmianie wraz z nowymi bitwami.
Testowane na : Krasie(x2), WE, VC, DE
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Zajebiste są :
-Iroblastery
-Ceny ME i Ironsów
- Dragonhide Banner
-Nowe gnoblary
-Iroblastery
-Ceny ME i Ironsów
- Dragonhide Banner
-Nowe gnoblary
Naprawdę? Gnoblary IMO ssą. Za to nie zgodzę się z twoją opinią o thundertusku, mi bardzo on odpowiada .
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
U mnie zabiły szarżującego wampirka i to w cale bez zrąbanych rzutów, bo zadać 1 ranę( 1 raz nie zdał Dangerous tereinu) z 40 strzałów to całkiem realna sprawa
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
a gnolblary to w hordzie stać nie mogą ? jakieś zakazy ? 1 ranę dostał, bo nie zdał testu(1 test na jeden model) a 40 strzałów dokończyło żywota i tyle
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
a ktoś testował już kawalerie i pieski? jak składacie dużego maga?