zmienilem ciut image maluszka rzucajacego dyniami.
teraz rzuca usmiechajacxymi sie, radosnymi czaszkami jak tylko toperz wyladuje, to wrzuce fotki uaktualnionej bazy
Szamana malowal Bartek H.
Grzybka ulepil DwarfSlayer
malego grzybka, podstawke i snota oraz nieudolne sklejenie wszystkiego do kupy - tak, to moje dzielo!
Rowniez ja zrobilem te wsiowe fotki, ale slonce zue i w ogole w ogole i za jakosc przepraszam, o.
Goblin w takich jasnych tonacjach tylko skóra taka ciemna... Chyba to snota tylko rozjaśniana, jakby było do scorpiona to by wygladało lepiej. Ogólnie pomysłowo i bardzo elo. Na podstawce oprócz przezacnego czarodziejskiego grzybasa, przydało by się jeszcze troszkę piasku i jakiś ślimak
Witam! I ja podziele sie z wami tym co do tej pory udalo mi sie pomalowac.
Pomalowale jeszcze dwie Spear Chukki z 6 gobbosami i jednym Orc Bully i Orc Boar Chariot, a teraz maluje 10 Orc Boyzow, ale zdjec nie mam jescio. jak juz pomaluje troche cala moja rozpe to wysle wiecej. Pozdro.
Mi tam taka kolorystyka nie podchodzi ale to kwestia gustu a wiadomo jak to z tymi gustami jest . Ważne że jest schludnie i że są podstawki. Na stół w sam raz
fotki sa przyznaje bardzo jasne i takie wrazenie jasnych kolorow sprawiaja - ale ogolnie to moje figurki nie maja typowego ponurego klimatu Warhamerowego - kolory sa raczej wyraziste.
A podstawki sa czerwone z kilku powodow:
1. Ojczysty kolor orkow na ogol jest czerwony (nie zielony )
2. Moja armia nosi nazwe Karmazynowa Horda (Crimson Horde u mnie w klubie - IRL)
3. Uwazam, ze tym sie beda wyrozniac na turnieju - sa oryginalne
Mi tam czerwone podstawki nie przeszkadzają i wyróżniają sie od innych armi... Widze goblinki kaptury szare... Ja w przyszłości planuje z nich zrobić oddział KKKK Knights Ku Klux Klan ^^ Juz mam szamanka i wielkiego bossa ^^