Jestem mega padnięty po tym wszystkim....
i jednocześnie mega szczęśliwy!!!

Moderator: swieta_barbara
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Spoko, zobaczylbys moja rozmowe ze Zbyszkiem w czasie zgrupowania jak gral z Trubasem:r0m pisze:na następne zgrupowanie treningowe przed etc musicie wziąć klopsa i ćwiczyć wykłucanie się z człowiekiem do którego żadne argumenty nie trafiająmoże się przydać bo z tego co piszecie faza wykłócania wygrywa 1/6 bitew.
Btw fajne raporty, czekam na resztę
Truth. Jakoś sobie dałem radę bez Twojej pomocyswieta_barbara pisze:Spoko, zobaczylbys moja rozmowe ze Zbyszkiem w czasie zgrupowania jak gral z Trubasem:r0m pisze:na następne zgrupowanie treningowe przed etc musicie wziąć klopsa i ćwiczyć wykłucanie się z człowiekiem do którego żadne argumenty nie trafiająmoże się przydać bo z tego co piszecie faza wykłócania wygrywa 1/6 bitew.
Btw fajne raporty, czekam na resztę
Z: Barbara, przestan trollowac mi gre!
B: Chyba kpisz Zbyszek, grasz z jakims chlopakiem ktorego pierwszy raz widze na oczy i ma to w odpowiedni sposob odwzorowac bitwe na ETC? Zostaje.
Z: Spier...!
B: Sam spier...!
Ale w koncu dalem im spokoj, bo Zbyszkowi skronie zaczely na fioletowo pulsowac.
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
czyli pełen lansik Barbaraswieta_barbara pisze:Poza tym to teraz most viewed topic, wiec pisze jak najwiecej, zeby ktos kupil u mnie orki!