Ha,fajnie by było ale niestety frenzy ma tylko bohaterbuniek pisze:Czy jak w oddziale trzymam bohatera z zasadą frenzy, to oddział też ma frenzy, czy tylko ten bohater?
kilka pytań początkującego 2
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: kilka pytań początkującego 2
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
A to nie jest przypadkiem tak, że jak bohater nie zda to wychodzi z oddziału i samotnie szarżuje na wrogi oddział (lub z odziałem jak chce gracz) ?szeszej pisze:Ale nadal cały oddział musi zdawać czy się nie rzuci na przeciwnika z tego co pamiętam, tak samo jak z głupotą.
Witam
Szukajka nie pokazała sensownych wyników, a stronkę GW mi blokują więc nie mam jak FAQów sprawdzić, stąd pytanie:
Czy koleżka ze Spirit Swallowerem w challengu regeneruje tyle ran ile nabił (overkill) czy maksymalnie tyle ile woundów ma przeciwnik z którym walczy?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Szukajka nie pokazała sensownych wyników, a stronkę GW mi blokują więc nie mam jak FAQów sprawdzić, stąd pytanie:
Czy koleżka ze Spirit Swallowerem w challengu regeneruje tyle ran ile nabił (overkill) czy maksymalnie tyle ile woundów ma przeciwnik z którym walczy?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Opis giftu mówi, że koleżka leczy tyle ran ile zadał niewybronionych.
Zaś RB mówi o tym, że overkill to wyjątek od reguły gdzie model może dostać tylko tyle ran ile ma w profilu (str. 103). Na podstawie tego powiedziałbym, że wszystkie się liczą, ale może jakowyś FAQ bądź uściślenie to precyzuje.
Zaś RB mówi o tym, że overkill to wyjątek od reguły gdzie model może dostać tylko tyle ran ile ma w profilu (str. 103). Na podstawie tego powiedziałbym, że wszystkie się liczą, ale może jakowyś FAQ bądź uściślenie to precyzuje.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Jeśli Slann jest w drugim szeregu Straży Świątynnej (co wynika z zasad), to czy może zostać wyzwany na pojedynek? A jeśli odmówi, to czy może nadal czarować z ostatniego szeregu? Dzięki za odpowiedź.
EDIT: Czy żabka może zrobić "make my way" siedząc w tymże oddziale?
EDIT: Czy żabka może zrobić "make my way" siedząc w tymże oddziale?
takKraggo pisze:czy może nadal czarować z ostatniego szeregu?
Nie, musi zawsze być w środku.Kraggo pisze:Czy żabka może zrobić "make my way" siedząc w tymże oddziale?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- gerald_tarrant
- Masakrator
musisz przebijacEldritch pisze:Bloodskul Pendant - czy autohity S8 KB muszę przebijać (tj. KB jest zawsze czy tylko na 6) ?
masz auto hity, nie auto woundy
na 6 jest KB
jeśli masz natomiast auto woundy, to tracisz KB, bo nie masz szans na 6
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Najgorzej jak sie ma poisony i KB bo wtedy posiony wyłączają kilka szans na KB
Nie ma w wfb przypadku żeby występowały autowoundy z killing blowem...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.