Mantic Games - konkurent dla GW?
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?

Chłopska Bretka
Po kiego oni robią krasi w kosmosie? Wiem, że są fani squatów w 40k, ale ich nie ma aż tylu żeby od razu robić taką armię. IMO najpierw lepiej wypuścić armię ludzi bo kazdy kto gra w 40k wie ile potrzeba gwardzistów na stole 
Come crawling faster, obey your Master...
i czemu to coś wygląda jak pingwin?

A nie pomyślałeś, że wydają własny system i nie chcą, żeby figsy do niego były traktowane tylko jako zamienniki GW?wru pisze:Po kiego oni robią krasi w kosmosie? Wiem, że są fani squatów w 40k, ale ich nie ma aż tylu żeby od razu robić taką armię. IMO najpierw lepiej wypuścić armię ludzi bo kazdy kto gra w 40k wie ile potrzeba gwardzistów na stole
Po co się oszukiwać. Mantic zarabia najwięcej jako producent zamienników do GW. Autorski system jest robiony, żeby na pierwszy rzut oka nie było widać, że ta firma produkuje tańsze wersje figurek GW 
Come crawling faster, obey your Master...
to Twoje domysły czy pewne info od właścicieli Mantica?wru pisze:Autorski system jest robiony, żeby na pierwszy rzut oka nie było widać, że ta firma produkuje tańsze wersje figurek GW
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Na pewno też właściciele się do tego przyznają
A tak całkiem poważnie, to na początku tak było... teraz próbują coś sami wydać. No jak kto lubi. Ja ogólnie w wh40k nie grywam, więc tych klimatów nie czuję(jedno wynika z drugiego). Dla mnie kosmiczne pingwiny są lekko śmieszne
A tak całkiem poważnie, to na początku tak było... teraz próbują coś sami wydać. No jak kto lubi. Ja ogólnie w wh40k nie grywam, więc tych klimatów nie czuję(jedno wynika z drugiego). Dla mnie kosmiczne pingwiny są lekko śmieszne
- Andronicus
- Chuck Norris
Jak dla mnie pingwin jest całkiem spoko
Byłem dość sceptycznie nastawiony do koncepcji krasnali kosmosu, ale sama figurka zrobiła na mnie pozytywne wrażenie.
- Andronicus
- Chuck Norris
No, dwarfy SF prezentują się puki co znacznie lepiej od swoich odpowiedników fantasy
Ork zły nie jest, ale szalu nie robi. Chyba skręcił kostkę 
a mi się kompletnie nie widzą krasnoludzcy wojownicy kosmosu. Krasnolud twardo stąpa po ziemi, a nie lata po planetach. W dodatku jak dla mnie to są to brzydkie modele, przynajmniej w porównaniu do WH 40000
- The WariaX
- Falubaz
Ten krasnal jest zajebisty
Ork też daje radę, ma dużo lepszą mordę niż jego fantasy odpowiednik.

Zapraszam do mojej galerii
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
A jak dla mnie krasie w kosmosie to nie jest zły pomysł - przy ich myśli inżynieryjnej i postępie technicznym nadają się do podróży w kosmos. (IMO tylko skaveny byłyby w stanie wcześniej wynaleźć statek kosmiczny)