Marsz na Legionowo 2400
10x3 - dwa razyGrolshek pisze:Jakie potrzebujesz ?Soulferin pisze:Czy ktoś mógłby byc tak miły i pozyczyc mi kilka treyów na czas trwania turnieju?
7x4 - dwa razy
5x3 - raz
wszystkie na podstawki 20mm
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Mogę cie poratować
Co do reszty mogę ci zaproponować tylko takie opcje:
10x5 dwa razy
6x5 dwa razy
7x3 raz
P.S.: Grolshek stary wałkarzu jak ja cię dawno na turnieju nie widziałem! Co powiesz na challenge?
bo mam zbędny.5x3 - raz
10x5 dwa razy
6x5 dwa razy
7x3 raz
P.S.: Grolshek stary wałkarzu jak ja cię dawno na turnieju nie widziałem! Co powiesz na challenge?

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Chętnie, lepsze takie niż zadneArbiter Elegancji pisze:Mogę cie poratowaćbo mam zbędny.5x3 - raz
10x5 dwa razy
6x5 dwa razy
7x3 raz

"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
-
- Oszukista
To będziesz boso łaził
Weź takie które nie brudzą podłogi i nie są jakoś cholernie zasyfione to będzie dobrze, ewentualnie możesz się wybrać w sandałach lub klapkach.

Weź takie które nie brudzą podłogi i nie są jakoś cholernie zasyfione to będzie dobrze, ewentualnie możesz się wybrać w sandałach lub klapkach.

Nie dam się zrobić w bambukoArbiter Elegancji pisze:Mogę cie poratowaćbo mam zbędny.5x3 - raz
10x5 dwa razy
6x5 dwa razy
7x3 raz

-
- Oszukista
Z tego co wiem to limit wynosi 48 miejsc, chyba że ktoś z Wawy dowiezie stół przed turniejem 

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
@Grolshek

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..