Przykre wrażenia po ostatnim turnieju ....
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Będę ich strzegł jak oka w głowie a na 1k opłaca się dawać treba czy to tylko zajmuje slota???
Treb nawet jeśli nie trafia to przynajmniej robi za straszak- jak są punkty bierz.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
-
- Chuck Norris
Ave
Treb to rar, więc raczej na 1 k nie weźmiesz dwóch...
Treb to rar, więc raczej na 1 k nie weźmiesz dwóch...
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Z tego co widzę w mym Armybook to Field Trebuchet kosztuje jedyne 90 pts. a jeden gral jakieś 38 pts. bez ulepszeń, więc chyba zainwestuje se w treba
wracajać do WE, Jest to ciezka armia dla bretki szczególnie jak cie otoczy z kazdej strony lasami i wtedy piekne wagony rycerzy nie maja jak sie ruszyć, drzewa niestety sa najgorsze:P ostatnio miałem ciekawa akcje jak przez 4 tury trzymałem treeman'a lanca kotrów z bsb, na koniec został sam bsb, w koncu drzewo nie zdało stuborna ale niestety pech chciał bo mi uciekło. Również driady sa ciezkie szczególnie jak ktos ci wystawia 5x8 driad krótko mówiąc rzeźnia, włazi w ciebei z flanki albo od tylca i koniec z siłą 3 nic nie zdziałamy a przytrzyma cała lance az przyjdzie treeman i koniec, krótko mówiąc WE sa cieżka armią dla bretki:P
Lord na hipciu nie jest taki zły jak sie da mu tokena ten ward na 2+ zawsze cos, tylko trzeba umiec nim zagrac.
Lord na hipciu nie jest taki zły jak sie da mu tokena ten ward na 2+ zawsze cos, tylko trzeba umiec nim zagrac.
"Ścigając elfich zwiadowców osłabiona już lanca errantów wjechała w las. Tam, z zaskoczenia na dzielnych rycerzy wyskoczyło ośmiu Tancerzy Wojny. Używając Tańca zwiększającego ich szybkość zaatakowali flanke. Jednak Pani Jeziora była łaskawa dla swoich rycerzy. Elfy widząc ze ich tańce i bronie nie wywierają żadnego wrażenia na pancerzach i duchu dzielnych errantów uciekli nie oglądając sie za siebie"PoNuRy pisze:włazi w ciebei z flanki albo od tylca i koniec z siłą 3 nic nie zdziałamy
Jednym słowem odbili sie ode mnie(3 errantów+bsb) przewaga 4CR(bsb+sztandar+Virtute+war banner)
Mi narazie jakoś idzie )PoNuRy pisze:krótko mówiąc WE sa cieżka armią dla bretki:P
Co to za biadolenie??
Wystawiacie Drwala, 2 paladynów gralowych solo, 1xpegazy, resztę pts ładujecie w rycerzy i rozjeżdżacie drewniaki w drzazgi! Jedyny problem, to liderki zdawać. Myśleć, a nie płakać zakute bretońskie pałki!
Wystawiacie Drwala, 2 paladynów gralowych solo, 1xpegazy, resztę pts ładujecie w rycerzy i rozjeżdżacie drewniaki w drzazgi! Jedyny problem, to liderki zdawać. Myśleć, a nie płakać zakute bretońskie pałki!